Ήττα από την ΑΕΚ με 2-1 αν και προηγήθηκε η ΑΕΛ μας!

Στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η ΑΕΛ μας δέχθηκε την ήττα με 2-1.  Ήταν κάπως καλύτερη το πρώτο ημίχρονο, όμως το δεύτερο υστέρησε στην δημιουργικότητα και το πάθος αφού θεωρούμε πως αυτοί ήταν οι σημαντικότεροι παράγοντες που έχασε το παιχνίδι από μια πολύ μέτρια ομάδα.  Υπήρξαμε καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο το μεγαλύτερο διάστημα κι όμως απωλέσαμε το τρίποντο.

Μέτριο και ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι το πρώτο εικοσάλεπτο, χωρίς φάσεις και από τις δυο πλευρές.  Αργή και με αρκετές λανθασμένες μεταβιβάσεις η κυκλοφορία της μπάλας.

Στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, η ομάδα μας άνοιξε το σκορ με τον Σίτο Ριέρα που σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΛ μας στο 24′ μετά από πάσα πάρε βάλε.  Το γκολ, ήταν εξαιρετικά ομαδικό με τον Ντανίλο να εκμεταλλεύεται ένα λάθος στην άμυνα της ΑΕΚ και στα πόδια του να πιστώνεται η δημιουργία.

Στο 37′ η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 1-1 με γκολ του Αντρέα Μακρή μετά από άστοχη και ανώριμη έξοδο του Βοζίνια.  Ο Τεσέιρα τα έδωσε όλα για να μην περάσει η μπάλα τη γραμμή, ανεπιτυχώς.

Στην επανάληψη ο αγώνας κινήθηκε πάνω κάτω στον ίδιο ρυθμό, χωρίς πολλές φάσεις, δημιουργήθηκαν κάποιες προυποθέσεις, με την τελική πάσα να υστερεί.  Πολλά φάουλ, πολλές φορές έξω η μπάλα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην πιάνει ρυθμό.

Στο 68′ η ΑΕΚ με τον Τρισκόφσκι έκανε το 2-1 μετά από μπαλιά του Ναράνχο στην πλάτη της άμυνας μας, ο Ράσο δεν πρόλαβε και ο Βοζίνια ήταν αδύναμος να αντιδράσει.

Στο 82′ πήγε να απαντήσει η ομάδα μας με τον Μπάμπιτς μετά από σέντρα του Ριέρα, όμως ο Τέουγκενς είπε όχι.

Στο φινάλε από τη σέντρα του Χάρη Κυριάκου αριστερά, ο Μπάμπιτς σημάδεψε το δοκάρι με γυριστό και στην επαναφορά ο Μηνάς σημάδεψε εκ νέου το δοκάρι χάνοντας τεράστια ευκαιρία λίγο πριν το 90′ για την ισοφάριση.

Αρχική ενδεκάδα: Βοζίνια, Τεσέιρα, Κυριάκου, Ντανίλο, Μεντόγεβιτς, Ριέρα, Αντωνίου, Παπαφώτης (78′ Αντάμοβιτς), Μπουνόζα (34′ Ράσο), Σάντος, Μαέε (64′ Μπάμπιτς).

Κάρτες: Σπιρόφσκι, Xέιτλι, Ναράνχο / Σάντος, Τεσέιρα, Ντανίλο, Μεντόγιεβιτς, Ντούσαν Κέρκεζ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *