Ποιότητα ρε! Πραγματική τρέλα!
Πόσες να ήταν, 10; Άντε 20; Σημασία δεν έχει η ποσότητα, αλλά η ποιότητα, το πάθος, η ψυχή. Και αυτές οι κυρίες έχουν μεγάλη, ολοκίτρινη ψυχή λιονταριών. Χιλιάδων λιονταριών μαζί.
10-20 λιονταρίνες ήταν αρκετές για να ”βάλουν” ήχο και θέαμα στο μουντό Γ.Σ.Π, φώναζαν και τραγουδούσαν ασταμάτητα στηρίζοντας την ομάδα μας στα πλαίσια του 1ου προημιτελικού αγώνα Κυπέλλου με το Αποέλ.
Μέσα από την τηλεόραση πολλές φορές ξεχώριζες τις ιαχές και τα τραγούδια της μικρής αλλά ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ κερκίδας.
Μπορεί να μην υπήρχε κόσμος αλλά οι κοπέλες μας απέδειξαν πως είναι γνήσιες παθιασμένες λιονταρίνες, άφησαν τα πάντα στην άκρη και ταξίδεψαν με τα κίτρινα τους στη Λευκωσία απογευματιάτικα για να δουν την αγάπη της ζωής μας.
Εύγε!







