Καλό ταξίδι Παναγιώτη
Τη μάχη για τη ζωή έχασε ο αδερφός μας Παναγιώτης ο οποίος δε βρίσκεται πλέον μαζί μας. Έδωσε μια άδικη και άνιση μάχη με την επάρατη νόσο, βασανίστηκε και ταλαιπωρήθηκε τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Δυστυχώς έδωσε τα πάντα για να μείνει μαζί μας όμως δεν τα κατάφερε.
Καλό ταξίδι φίλε Παναγιώτη, ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια σου.
Μήνυμα στο facebook άφησε και η επίσημη ΑΕΛ:
Αγαπημένε μας Παναγιώτη, δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε τη λύπη που μας διακατέχει για το χαμό σου. Έτρεχες με χαρά όποτε σε καλούσαμε για να προσφέρεις στην αγαπημένη σου ομάδα… Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά για σένα. Πάρα πολλά! Το μόνο που θέλουμε τώρα που θα συναντήσεις τα υπόλοιπα αδέλφια μας στον παράδεισο είναι να κάνεις αυτό που ήξερες καλύτερα απ’ τον καθένα. Δώσε ρυθμό αδελφέ DJ.
Η επίσημη ΑΕΛ θα εκπροσωπηθεί στην κηδεία ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης προς τον αδικοχαμένο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Παναγιώτη.
