Δηλώσεις Θ. Αντωνίου: ” Θα πάμε στο Γ.Σ.Ζ ”

Δηλώσεις έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Θεόδωρος Αντωνίου αναφορικά με την οριστικοποίηση του γηπέδου που θα γίνει ο τελικός.

Αναλυτικά:

” Ξεκαθαρίσαμε από την αρχή πως δεν υπήρχε περίπτωση να πάμε στην έδρα του αντιπάλου μας. Υπήρχε η προκήρυξη και ήμασταν ξεκάθαροι ότι θέλαμε να εφαρμοστεί. Δεν μας ενοχλεί που αυτοί αποφάσισαν να γίνει ο τελικός στο Γ.Σ.Ζ και όχι στο Τσίρειο Στάδιο. Το κατανοούμε. Θα πάμε στο Γ.Σ.Ζ για να παίξουμε τον τελικό Κυπέλλου. Είναι σημαντικό για μας που θα έχουμε τη Δυτική κερκίδα. Ευχόμαστε να κυλήσουν όλα όπως θέλουμε”.

Όσο αφορά τον τραυματισμό του αρχηγού είπε πως ”είναι δύσκολος και δεν έχει πολλές πιθανότητες να προλάβει τον τελικό κυπέλλου.  Βρίσκεται στην Αθήνα και κάνει κάποιες φυσιοθεραπείες. Είναι μεγάλη απώλεια για μας αφού ο Μάριος είναι η ψυχή της ομάδας”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *