ΟΧΙ στον Ρατσισμό
Στα πλαίσια εναντίον του Ρατσισμού, μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας αλλά και ποδοσφαιριστές επισκέφτηκαν το ΣΤ’ Δημοτικό Αγ. Νικολάου.
«Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ στα πλαίσια του κοινωνικού της έργου ανταποκρίθηκε με πολύ μεγάλη χαρά στο κάλεσμα του ΣΤ’ Δημοτικού σχολείου στον Άγιο Νικόλαο και συμμετείχε σε εκδήλωση κατά του Ρατσισμού.
Παρών στην εκδήλωση από πλευράς της ομάδας μας ήταν ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας Θεόδωρος Αντωνίου, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Δημήτρης Γιαννέλης, καθώς επίσης και οι ποδοσφαιριστές μας Λέανδρος Λίλλης, Γιόναθαν Εσπάνια, Άλεξ Ιονίτσα και Καλό.
Οι εκπρόσωποι της ομάδας μας χειροκροτήθηκαν θερμά από τα παιδάκια, ενώ απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις τους, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και υπόγραψαν αυτόγραφα.
Ευχαριστούμε την διεύθυνση του σχολείου για την πρόσκληση και την χαρά που μας έδωσε να συμμετέχουμε σε μια τόσο όμορφη εκδήλωση».
