Μπάτσε η ντροπή δεν είναι δουλειά!

Τον Δεκέβριο του 2013 στο παιχνίδι του απόλλωνα με την Λέγκια στο ΓΣΠ κατά τη διάρκεια επεισοδίων Μαδδίτης τραυμάτισε σοβαρά οπαδό του απόλλωνα με αποτέλεσμα να χάσει το μάτι του. Το συμβάν αυτό δεν πρόβαλαν καθόλου τα ΜΜΕ με αποτέλεσμα η δολοφονική συμπεριφορά των Μαδδιτών εκείνο το βράδυ να πέσει στα μαλακά.

Σήμερα διαβάσαμε την ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων Κατά της Αστυνομίας που έλεγε  «Εγινε διερεύνηση και βρήκαμε ότι η Αστυνομία άσκησε υπέρμετρη βία, ειδικά τα μέλη της ΜΜΑΔ, όμως ένεκα του ότι τα μέλη αυτά φορούν τα κράνη και δεν έχουν τα διακριτικά, δεν μπορεί η Αρχή να καταλήξει στο πρόσωπο το οποίο ήταν εκείνο που είχε χρησιμοποιήσει το γκλοπ για να χτυπήσει, με αποτέλεσμα η διερεύνηση να μείνει ημιτελής»

Δηλαδή ο Μαδδίτης μπορεί εκμεταλλευόμενος την ανωνυμία να κάνει ότι θέλει χωρίς να μπορούν να τον βρουν. Αλήθεια όλοι αυτοί οι νόμοι που ο Ιωνάς θέλει να εφαρμόσει ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ δεν έχουν σαν στόχο της εξάλειψη της ανωνυμίας;

Τους τραμπουκισμούς αυτών των σκατοκέφαλων γουρουνιών άλλωστε τους ζήσαμε τον Μάιο του 2012 που ήρθαν στη Λεμεσό και ενοχλούσαν οτιδήποτε κίτρινο κυκλοφορούσε στη πόλη.

Έχουν ασυλία και για αυτό κάνουν ότι θέλουν και δυστηχώς όπως πάντα θα αντιδράσουμε και θα ευαισθητοποιηθούμε όταν θα συμβούν πολύ χειρότερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *