Πρόκριση στο τελευταίο δευτερόλεπτο

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η ομάδα μας κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα και να προχωρήσει στους 4 του κυπέλλου. Ο Ταγκμπατζουμί σημείωσε το τέρμα της ισοφάρισης, ο οποίος ήταν σε όλες τις φάσεις στην επίθεση, μετά από μπαλιά του κορυφαίου σήμερα, Γιώργου Ελευθερίου.

Α’ Ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο άρχισε με αρκετά καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κερδίσουν την μάχη του κέντρου. Χαρακτηριστικό είναι τα πολλά φάουλ και οι 4 κάρτες που αναγκάστηκε να δείξει ο διαιτητής στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα μας έφτιαξε περισσότερες ευκαιρίες ωστόσο υστερούσε είτε στην τελική πάσα είτε στο σουτ. Οι φάσεις που σημάδεψαν το πρώτο μέρος ήταν το γκολ οφσάιντ (σωστή απόφαση) από τον Ταγκμπατζουμί, αλλά και το δοκάρι του Ερμή στην αμέσως επόμενη φάση.

Πρώτη καλή ευκαιρία είναι για την ομάδα μας στο 3ο λεπτό, με τον Ελευθερίου να βγάζει μακρινή μπαλιά στον Ταγκμπατζουμί κι αυτό από πλάγια δίνει πάσα στον Μπεμπέ αλλά το σουτ του κοντράρει και καταλήγει στον Μποκατίνοφ.

Πολύ καλή φάση για την ΑΕΛ στο 15ο λεπτό, με τον Σαρδινέρο μέσα στην περιοχή να δίνει πάσα στον Ταγκμπατζουμί αλλά αυτός δεν προλαβαίνει να σουτάρει και να ανοίξει στο σκορ για την ομάδα μας.

Μεγάλη ευκαιρία και πάλι για την ΑΕΛ στο 20ο λεπτό  με τον καλό να βγάζει ωραία μπαλιά μέσα στην περιοχή αλλά η κεφαλιά-ψαράκι του Ταγκμπατζουμί πέρασε έξω.

Στο 30ο λεπτό ο Ταγκμπατζουμί πιάνει την κεφαλιά η οποία καταλήγει στα δίκτυα αλλά ακυρώνεται για οφσάιντ.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ιμπραϊμι πιάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Φεγκρούζ αγγίζει την μπάλα με τα ακροδάχτυλα του και στη συνέχεια ευτυχώς στο δοκάρι.

Β’ Ημίχρονο 

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως και το πρώτο, με την ομάδα να προσπαθεί να βγεί μπροστά και να σκοτώσει το παιχνίδι. Ωστόσο, όσο περνούσε ο χρόνος ο Ερμής ρίσκαρε και βγήκε μπροστά και σκόραρε ένα γκολ, μετά από την άτυχη στιγμή του αμυντικού μας Μεντί, στέλνωντας την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του. Η ΑΕΛ δεν το έβαλε κάτω και στο τελευταίο δευτερόλεπτο σκόραρε με τους 2 κορυφαίους για σήμερα, Ελευθερίου (μπαλιά) και Ταγκμπατζουμί.

Πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος και πάλι για την ΑΕΛ στο 49΄, με τον Μπεμπέ να βγάζει ωραία σέντρα και να βρίσκει αμαρκάριστο στον Ταγκμπατζουμί αλλά η κεφαλιά του φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπογκατίνοφ.

Παράλληλη πάσα του Ελευθερίου προς τον Ταγκμπατζουμί στο 59ο λεπτό, η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ.

Δεύτερο ακυρωθέν γκολ για την ομάδα μας στο 61ο γκολ με τον Ταγκμπατζουμί να σκοράρει αλλά να έχει προηγηθεί σταμάτημα με το χέρι από τον ίδιο.

Διπλή ευκαιρία για τον Ερμή στο 76΄, μετά την εκτέλεση φάουλ του Ταραλίδη η μπάλα βρίσκει στο τοίχος, παίρνει την μπάλα ο Ιμπραϊμι αλλά ευτυχώς οι αμυντικοί της ομάδας μας διώχνουν σε κορνερ.

Σουτ απο πολύ μακριά με τον Ταγκμπατζουμί στο 80΄, η μπάλα πιάνει μια περίεργη τροχιά και ο Μπογκατίνοφ διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο κορνερ που εκτελέστηκε ο Ταγκμπατζουμί και πάλι πιάνει τη δυνατή κεφαλιά αλλά δεν του κάνει το χατίρι και βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

ΓΚΟΛ για τον Ερμή στο 83′ με τον Μεντί στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του. Άτυχη στιγμή για τον αμυντικό της ομάδας μας.

ΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ Η ομάδα μας ισοφαρίζει στην λήξη του αγώνα με τον Ταγκμπατζουμί με 1-1 και παίρνει την πρόκριση.

Αρχική εντεκάδα: Φεγκρούς, Ελευθερίου, Μεντί, Σιέλης, Καρλίτος, Σακέττι, Νικολάου, Μπεμπέ (80′ Ντιαλό), Σαρδινέρο, Καλό (64′ Εντμάρ), Ταγκμπατζούμι.

Κίτρινες: Νικολάου, Σαρδινέρο, Σακέττι, Σιέλης, Ταγκμπατζουμί / Ονίλο, Σαμαράς

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *