Σύλληψη και για εντυπώσεις

Μετά τις συλλήψεις για τα like και τις αναρτήσεις στο Facebook, η αστυνομία προχώρησε σε άλλη μια κίνηση που καταρρίπτει τον μύθο ότι ζούμε σε δημοκρατικό κράτος. Μετά από ανώνυμη και αβάσιμη πληροφορία, συνέλαβαν φίλο της ομάδας μας χωρίς αποδείξεις ως τον μασκοφόρο που έριξε την κροτίδα. Το στενό περιβάλλον του 25χρονου ισχυρίζετε κατηγορηματικά πως η αστυνομία συνέλαβε έναν αθώο και μόνο για να εντυπωσιάσει.

Πάντως η πραγματικότητα είναι μια: Η αστυνομία στηρίζεται σε μια ανώνυμη μαρτυρία, χωρίς στοιχεία και αποδείξεις, συλλαμβάνοντας έναν αθώο πρόσωπο απλά και μόνο για να επηρεάσει την κοινή γνώμη.

***Στο δικαστήριο, ο δικηγόρος του 25χρονου ανέφερε πως ο πελάτης του είναι στη διάθεση των ανακριτικών αρχών γιατί είναι αθώος και δεν έφερε οποιαδήποτε ένσταση στο αίτημα κράτησης της αστυνομίας, το οποίο και ενέκρινε το δικαστήριο.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *