ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΕΛ FUTSAL
Αγώνας χωρίς αύριο το παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής 21 Μαρτίου στις 20.15μμ εναντίον του AGBU Aραράτ στη κλειστή αίθουσα Συν. Ταμιευτηρίου Λεμεσού Νίκος Σολομωνίδης.
Η ομάδα μας μετά τον χρυσό βαθμό που πήρε την περασμένη εβδομάδα στο Μελκονιάν τα τελευταία δευτερόλεπτα με αντίπαλο το Αραράτ, με νίκη πάνω στο Αραράτ ελπίζει βάσιμα στην σωτηρία της και είναι πανέτοιμη να κάνει το μικρό θαύμα για να παραμείνει στην Α’ κατηγορία.
Καλούμε όλους όσους αγαπούν και εκτιμούν την φετινή προσπάθεια της Φουτσαλικής ΑΕΛ, να βρεθούν δίπλα στους λεβέντες μας για να τους στηρίξουν στον δύσκολο αυτό αγώνα και να τους σπρώξουν προς την μεγάλη νίκη εναντίον ενός σπουδαίου αντιπάλου.
Θα υπάρχει εθελλοντική εισφορά 5 ευρώ στην είσοδο και τα καθαρά έσοδα θα παραχωρηθούν στο ειδικό σχολείο “Απόστολος Λουκάς” για παιδιά με ειδικές ανάγκες.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΕΛ FUTSAL
