Ρε τι τους έκανε η Βασίλισσα!

Τα απωθημένα τους βγάζουν εκεί στην καλαθόσφαιρα του Απόλλωνα που βρήκαν την ομάδα μας μισο-διαλυμένη να χαροπαλεύει και να προσπαθεί να κρατηθεί εν ζωή και βγάζουν όλη την καφρίλα και το κόμπλεξ που τους διακατέχει.

Παίζοντας με νεαρούς καλαθοσφαιριστές και μόνο ένα ξένο η ομάδα μας πάλεψε με ψηλά το κεφάλι τον αγώνα όντας αδύναμη και ανίκανη να αντισταθεί.

Η αντίπαλη ομάδα έβγαλε όλο της το κόμπλεξ για όσα χρόνια η Βασίλισσα τους διέλυσε για πλάκα και δε μπορούσαν να την κοντράρουν στους μικρούς καλαθοσφαιριστές της ΑΕΛ που παίζουν για την ιερή φανέλα.

Χωρίς να σεβαστούν τον αντίπαλο (δεν περιμέναμε πως θα το έκαναν φυσικά) και παίζοντας με όλο τους το μίσος και τη δύναμη μη λαμβάνοντας υπόψιν όρους όπως το fair play, το ευ αγωνίζεσθε και το σεβασμό στον αντίπαλο εσκόραραν ανελλιπώς για να ανοίξουν τη διαφορά και να χαρούν τη “μεγάλη” τους νίκη.

Το τελικό σκορ ήταν 104-45 χωρίς να σημαίνει κάτι για τη λαβωμένη βασίλισσα που αγωνίζεται με 1002 προβλήματα.

Οι υπεύθυνοι πρέπει να δουν τι θα κάνουν γιατί από τότε που η βασίλισσα έχασε την “αίγλη της” ο κάθε κατακαημένος νομίζει πως έκανε ομάδα. 

Δεκάλεπτα: 28-15, 59-29, 83-37, 104-45.

ΑΕΛ (Κάλια Παπαδοπούλου)

(2/4β., 14/38δ., 5/20τρ., 12-3ρ., 12ασ., 9κλ., 1κ., 19λ.): Αθανασιάδης, Μιχαήλ 11 (1), Αντωνίου 2, Περεντός 8, Εύζωνας, Καρασαμάνης, Παπαϊωάννου 2, Μονιάτης 2, Μάρκου, Ενγκλίσκι 20 (4).

 Στα προημιτελικά οι έφηβοι – Κρατάνε γερά το σερί 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *