Tα νέα από τις προπονήσεις
Ενημέρωση από την επίσημη ΑΕΛ είχαμε σχετικά με το που βρίσκονται οι τραυματίες αλλά και για την προετοιμασία ενόψει Ομόνοιας. Ο Λίτο Βιντιγκάλ θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τους τραυματίες για το κατά πόσο θα μπορούν να αγωνιστούν.
Η ομάδα μας ξεκίνησε τη Δευτέρα τη προετοιμασία για το Κυριακάτικο αγώνα με την Ομόνοια στο Γσπ στις 19:00 το οποίο παιχνίδι θυμίζουμε θα είναι και κλεισμένων των θυρών. Στη προπόνηση της Δευτέρας οι Μπεμπέ, Γκουιαμέ και Ιταμπντελχαί έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο ο Φεγκρούζ ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα ενώ ο Ουόν απείχε από τη προπόνηση.
Στη σημερινή πρωινή προπόνηση ο Έντβιν Ουόν έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ασκήσεις φυσιοθεραπείας. Παράλληλα οι Μπεμπέ, Γκουιαμέ και Ιταμπντελχαί προπονήθηκαν ατομικά ενώ ο Καρίμ Φεγκρούζ συνέχισε με συντηρητικό πρόγραμμα. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί και απογευματινή προπόνηση.
