Σέβομαι απεριόριστα την ΑΕΛ (Ντόσσα Τζούνιορ)

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Λεγκιας παραχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ντόσσα Τζούνιορ. Η ιστοσελίδα μας σας παραχωρεί μέρος των δηλώσεων του που αναφέρονται στην ομάδα μας.

Σε ερώτηση γιατί δεν επέλεξε τα λεφτά της Ρωσίας αφού είχε απορρίψει πρόταση της FK Krasnoda , ο Ντόσσα κατέληξε απαντώντας ότι “Κατά την άποψή μου η Λέγκια είναι ο καλύτερος σύλλογος στον οποίο έχω παίξει.”

Τότε η επόμενη ερώτηση δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από Καλύτερος σύλλογος και από την ΑΕΛ;

Ο Ντόσσα απάντησε αναφέροντας χαρακτηριστικά : Σέβομαι απεριόριστα την ΑΕΛ. Πέρασα καταπληκτικά. Έχω διατηρήσει καλές σχέσεις τόσο με τους φιλάθλους όσο και με τους διοικούντες. Κατά την άποψή μου, δεν υπάρχει νόημα να συγκρίνεις τις δύο ομάδες, γιατί η Λέγκια είναι εντελώς διαφορετική. Η Λεμεσιανή ομάδα βελτιώνεται για να τερματίζει στην κορυφή, ενώ η ομάδα από τη Βαρσοβία είναι ήδη εκεί.

Σε ερώτηση για τον κόσμο : (Στην Κύπρο έδειξες πολλές φορές ότι έχεις μία ιδιαίτερη σχέση με τους φιλάθλους.)  , ο Ντόσσα απάντησε : Είναι αλήθεια. Αγαπώ αυτούς που μας υποστηρίζουν φανατικά και θέλω να γίνει το ίδιο και τώρα μετά τη συμφωνία μου με τη Λέγκια. Είδα στο ίντερνετ ένα δείγμα από αυτά που κάνουν οι φίλαθλοί μας. Εμείς, οι ποδοσφαιριστές, παίζουμε κυρίως για τους φιλάθλους. Θα μπορούσα να διαλέξω ένα σύλλογο, όπου θα έπαιρνα πολύ περισσότερα λεφτά, αλλά και τι έγινε, αν τα γήπεδα δεν είναι γεμάτα και η ατμόσφαιρα μοιάζει με κηδεία. Με τους φιλάθλους της ΑΕΛ είχα απίστευτη σχέση και το 20%-30% ζητωκραύγαζε και εμψύχωνε φανατικά την ομάδα. Ελπίζω ότι στη Βαρσοβία θα είναι ακόμα καλύτερα.

Δυστυχώς (ή ευτυχώς) για τον Ντόσσα καλύτερο απο τον ΑΕΛΙΣΤΑ δεν θα βρεί. Κανένας άλλος λαός δεν κουβαλάει την τρέλα που κουβαλάει ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ. Ευχόμαστε στον Ντόσσα ολόψυχα καλή συνέχεια με την νέα του ομάδα.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την συνέντευξη.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *