Κλήσεις για τους μικρούς διεθνείς μας
ΕΘνική ομάδα Νέων υ19 :
Στο γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Κύπρου θα προπονηθεί την Τρίτη 9 Απριλίου στις 16:00 η Εθνική μας ομάδα των Νέων U-19.
Η Εθνική Νέων θα αγωνιστεί τον Ιούνιο στο Νορβηγία στον Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων U-19.
Απο την ομάδα μας έχουν κληθεί τρείς ποδοσφαιριστές. Ο τερματοφύλακας των υ21 μας και 4ος τερματοφύλακας της πρώτης ομάδας Ευάγγελος Γεωργίου , ο Ανδρέας Κυριάκου ποδοσφαιριστής των υ21 και επίσης ποδοσφαιριστής της πρώτης ομάδας και ο ποδοσφαιριστής των υ21 μας Δαυιδ Νεοφύτου.
Εθνική Παίδων υ17 :
Η Εθνική Παίδων, μετά το τουρνουά στη Μάλτα το οποίο κατέκτησε, θα αγωνιστεί σε διεθνές τουρνουά στη Βουλγαρία.
Το τουρνούα διοργανώνεται από τη Βουλγαρική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και υποστηρίζεται από την UEFA, η οποία εντάσσει το τουρνουά στα αναπτυξιακά της προγράμματα.
Το τουρνουά θα γίνει από τις 17 μέχρι τις 20 Απριλίου στην πόλη Πλόφτιφ και σε αυτό θα συμμετάσχουν, πέραν την Κύπρου, οι Εθνικές Παίδων της Βουλγαρίας, της Τουρκίας και της Γεωργίας.
Aπο την ομάδα μας έχουν κληθεί οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Σωφρονίου και Λευτέρης Δημητρίου ποδοφαιριστές της ομάδας υ17 μας.
Η Κύπρος θα αγωνιστεί στις 17 Απριλίου με τη Βουλγαρία, στις 18 Απριλίου με την Τουρκία και στις 20 Απριλίου με τη Γεωργία.
Εθνική Παίδων υ15 :
Φιλικό με την ομάδα U-17 της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου θα δώσει η Εθνική Παίδων υ15 μας.Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 10 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Παραλιμνίου “Τάσος Μάρκου”.
Από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Παίδων U-15 Κώστα Μαλέκο κλήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές μας οι Μιχαήλ Παναρέτου, Ανδρέας Νεοφύτου ποδοσφαιριστές της ομάδα υ15 μας.
Καλές επιτυχίες σε όλα τα παιδιά μας και στις Εθνικές ομάδες μας.
