Επιτροπή επίλυσης διαφορών – Μάριος Αγαθοκλέους

Σε επίσημη ανακοίνωση της η ΚΟΠ κάνει λόγο για διαφορά μεταξύ της ομάδας μας και του πρώην ποδοσφαιριστή και μέλους της ομάδας σκάουτερ Μάριου Αγαθοκλέους.

Αναλυτικά το τι ανακοίνωσε ο Κυπριακός Οργανισμός Ποδοσφαίρου

Διαφορά Μάριος Αγαθοκλέους Vs ΑΕΛ Λεμεσού

Η υπόθεση ήταν ορισμένη για ακρόαση. Εκ μέρους του αιτητή εμφανίζεται ο κ. Γιώργος Χριστοφίδης, δικηγόρος. Εκ μέρους του Σωματείου εμφανίζεται ο κ. Μάριος Κωνσταντίνου, δικηγόρος.

Ο κ. Χριστοφίδης ενημέρωσε την επιτροπή ότι λόγω της ετοιμασίας του στην υπόθεση 45/2011 η οποία προηγείται αυτής της υπόθεσης και ήταν ορισμένη σήμερα (χθες) για ακρόαση δεν είναι έτοιμος για ακρόαση, γι’ αυτό ζητά αναβολή.

Ο κ. Κωνσταντίνου δεν έφερε ένσταση στο αίτημα με αναβολή. Η υπόθεση ορίζεται για ακρόαση στις 03.04.2013. Δίδεται δικαίωμα αντεξέτασης και στις δύο πλευρές.

Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο www.lions-radio.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *