Όχι από την ΚΟΠ στην Coca-Cola

Αρνητική ήταν η απάντηση της Ομοσπονδίας στο αίτημα της χορηγού εταιρίας για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στο ΓΣΠ. Συγκεκριμένα η ΚΟΠ απάντησε στην Coca-Cola πως δεν δικαιούται ούτε θέλει να καταπατήσει το καταστατικό. Λέει μάλιστα στην εταιρεία πως με τα υπάρχων δεδομένα, και αφού δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το ζευγάρι του τελικού, δεν μπορεί να προχωρήσει σε καμία διαπραγμάτευση για τον χώρο διεξαγωγής του αγώνα.

Πάντως το καταστατικό της ΚΟΠ προνοεί πως ο αγώνας διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο εκτός και αν συμφωνήσουν τα δύο σωματεία να αγωνιστούν κάπου αλλού. Θεωρώντας λοιπόν πως η ομόνοια έχει ήδη προκριθεί και πως η ομάδα μας έχει σαφέστατο προβάδισμα απέναντι στην αεκ, η πιθανότητα να γίνει ο τελικός σε ΓΣΠ ή Τσίρειο είναι απομακρυσμένη, εκτός αν βρεθεί χρυσή τομή και συμφωνήσουν οι δύο διοικήσεις.

Η επίσημη ΑΕΛ δεν λέει τίποτα για το θέμα, παρά μόνο ότι έχει έρθει μια επιστολή από την χορηγό εταιρία που ζητά να γίνει ο αγώνας στο ΓΣΠ. Ο Πλουτής Αβραάμ μάλιστα άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *