Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ (01/12/2011)
Συνέχεια στις ψηλές πτήσεις για την ΑΕΛΑΡΑ μας, η οποία μεταφέρει μαζί της εκεί ψηλά όλους τους οπαδούς της. Πολύ καλή ψυχολογία, αυξανόμενη περηφάνια και διάθεση για ακόμα πιο παθιασμένη υποστήριξη της ομάδας από τις χιλιάδες των πιστών προσκυνητών της. Τ ο επιτυχημένο τρίπτυχο διοίκηση-ομάδα-οπαδοί συνεχίζει απτόητο, δημιουργώντας μια άνευ προηγουμένου επιτυχημένη συνταγή, μέσο της οποίας προδιαγράφεται η υλοποίηση των στόχων που τέθηκαν από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.
Προηγείται όμως, σίγουρα, ο βραχυπρόθεσμος στόχος όλων μας. Το απόλυτο στους εναπομείναντες αγώνες της ΑΕΛΑΡΑΣ έως και το πέσιμο της αυλαίας του ά γύρου. Ένας στόχος που βρίσκεται σε πορεία υλοποίησης εάν λάβουμε υπόψη μας και τη δυναμική που παρουσιάζει η ομαδάρα μας.
Ο επόμενος αγώνας δεν διαφέρει σε τίποτε από τους προηγούμενους. Όπως και πριν έτσι και τώρα πάμε για τους τρεις βαθμούς. Πάμε για τη νίκη και μόνο. Με παίκτες λιοντάρια, τα οποία καθοδηγούνται από τον προπονητή τους και οι οποίοι αποδεικνύουν σε κάθε αγώνα πως το μόνο που θέλουν είναι η νίκη, τότε είμαστε σίγουροι ότι έτσι θα παρουσιαστούν στην αρένα του Τσιρείου. Κι αυτό το εμπόδιο πιστεύουμε ότι η ομάδα μας μπορεί και έχει τα φόντα να το προσπεράσει.
Εμείς όλοι, οι χιλιάδες, περήφανοι και μοναδικοί οπαδοί της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού το μόνο μας καθήκον και υποχρέωση είναι, να είμαστε εκεί, στη κατάμεστη και κατακίτρινη ανατολική κερκίδα. Δίπλα στην ομάδα μας όπως πάντα και παντού. Με πάθος, δύναμη και τσαμπουκά. ΌΛΟΙ ΕΚΕΙ να βροντοφωνάξουμε για 100 λεπτά ‘ΕΜΠΡΟΣ Α.Ε.Λ….’. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ να σπρώξουμε για ακόμα ένα αγώνα την ομάδα μας, το προπονητή μας, τους ποδοσφαιριστές μας προς το τρίποντο.
Αγνοούμε ότι δεν έχει σχέση με Α.Ε.Λ. και αφοσιωνόμαστε ΜΟΝΟ στο στόχο μας. Και ο στόχος μας είναι η ΝΙΚΗ!! Όλοι εκεί, λοιπόν με τα λάβαρα της Α.Ε.Λ. μας γιατί έτσι μάθαμε και έτσι θα συνεχίσουμε ΙΣΟΒΙΑ.
Αελοσυγκέντρωση ξανά, την Παρασκευή το βράδυ. Που αλλού… Στη σπηλιά των λεόντων. Εκεί στο κέντρο της πόλης, στον Εναέριο. Κοπιάστε ΟΛΟΙ να πιούμε τα ποτά μας εις υγεία της ΑΕΛΑΡΑΣ μας. ΕΒΙΒΑ ΑΕΛΑΡΑ ΜΟΥ.
Επίσης πληροφορούμε όλους τους οπαδούς της Α.Ε.Λ. ότι μετά από πρωτοβουλία του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, θα γίνονται εισφορές για το καλαθοσφαιρικό μας τμήμα στις εισόδους της ανατολικής κερκίδας. Όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα και όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε κάποιες ανάσες στο τμήμα καλαθόσφαιρας της Α.Ε.Λ.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Α.Ε.Λ.
1989 ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΜΕ…
