Το πάλεψε μέχρι τέλους στο Λινζ – Άξιζε κάτι παραπάνω!
Με νύχια και δόντια πάλεψε το απόγευμα της Πέμπτης η φουτσαλική μας ομάδα για να πετύχει το 2/2 αλλά δεν τα κατάφερε αφού ηττήθηκε με 5-4 από την αντίστοιχη ομάδα της Αεκ Αθηνών στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Group F του Preliminary Round του UEFA Futsal Champions League.
Η ΑΕΛ μας, η πρωταθλήτρια Κύπρου, έμεινε πίσω στο σκορ στο 6′ λεπτό με αυτογκόλ του Σκαρπάρη αλλά στο 9′ ισοφάρισε ο ίδιος παίκτης κάνοντας το 1-1.
Δυστυχώς, κι ενώ βλέπαμε ένα ισοζυγισμένο παιχνίδι ο Τσακανιάς στο 12′ με αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στην πρωταθλήτρια Ελλάδας.
Απ’ εκεί κι έπειτα η ΑΕΚ θα λέγαμε ήταν κάπως καλύτερη, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες με τον Μιχαλίτση να έχει τρομερή απόδοση και κάνοντας απίστευτες επεμβάσεις. Το 3-1 όμως δεν άργησε να έρθει με τον Ντάτη στο 20′. ήταν καλύτερη, πίεζε σε όλο το γήπεδο, και έχασε με τους Μουτσάτσα, Αδαμόπουλο και Πάις σημαντικές ευκαιρίες για το 3-1.
Στην επανάληψη πάνω κάτω η εικόνα ήταν η ίδια, με την ομάδα μας να μειώνει σε μια αντεπίθεση στο 27′ με γκολ και πάλι του Σκαρπάρη. Στη συνέχεια η ΑΕΚ είχε χάσει πέναλτι ενώ ο Μιχαλίτσης συνέχισε να είναι εξαιρετικός, στο 34′ όμως, μετά από έξοδο του, έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο κήπερ να κάνει το 4-2 από την αντίπαλη περιοχή. Στο 37, ο Ζοαοζινιο έκανε το 5-2 αλλά η ομάδα μας αρνείτο να παραδοθεί, με δύο γκολ σε διάστημα 20 δευτερολέπτων, μείωσε σε 5-4, πρώτα με αυτογκόλ του Αλόνσο κι έπειτα με γκολ του Σκαρπάρη.
Η ΑΕΛ μας κέρδισε πέναλτι στο τελευταίο λεπτό, με την εκτέλεση του να καταλήγει έξω και την αντίπαλη ομάδα να πανηγυρίζει μια σημαντική νίκη.
Επόμενο παιχνίδι με την Diamant, 24/8, που έχει μεχρι τώρα μια νίκη 1-3 πάνω στην ΑΕΚ.
