Βίντεο: Σήμερα παίζει εκείνη που μας κράτησε τη φλόγα αναμμένη

Σήμερα παίζει η Βασίλισσα μας. Εκείνη που κράτησε τη φλόγα με νύχια και δόντια αναμμένη σε χαλεπούς καιρούς.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα Σαββατοκύριακα που φεύγαμε με τριγμένα δόντια και ματωμένα από τις φωνές λαρύγγια απ’ την κατηφόρα του Τσιρείου και ανυπομονούσαμε να βρεθούμε τις καθημερινές στο κλειστό; Ακόμα βραχνοί, ούτε μια μέρα να μην την υμνήσουμε, ούτε μια μέρα διακοπή, τρελοί, απροσάρμοστοι, αθεράπευτα ρομαντικοί.
Θυμάσαι;
Σήμερα παίζει η Βασίλισσα μας, σήμερα παίζει εκείνη που κράτησε τη φλόγα αναμμένη σε καιρούς μεγαλύτερους από το μπόι μας. Η ΑΕΛ μας, η Βασίλισσα μας, που όταν κέρδιζε σε ευρωπαικά γινόταν η ΑΕΛ όλης της Κύπρου κι όσο έπαιζε εντός τη λοιδορούσαν και την ήθελαν κομματιασμένη. Μπορεί να το πέτυχαν προσωρινά.
Θυμάσαι;
Η Βασίλισσα μας επιστρέφει μετά από 13 χρόνια στα ευρωπαικά σαλόνια. Επιστρέφουμε κι εμείς, στο κλειστό, εκεί που μεγαλώσαμε, τα σανίδια μπορεί να έγιναν τσιμέντα και να τρίζουν που και που μοναχά τα γόνατά μας, αλλά κανείς δεν ξεχνά, εκεί πάλι θα αγκαλιαστούμε για όσα μας μεγάλωσαν, μας σκότωσαν και μας ανέστησαν, μας πήραν απ’ το χέρι και μας έντυσαν με τα κίτρινα κασκόλ και τις σημαίες, εκεί θα αγκαλιαστούμε πάλι γιατί παίζει η Βασίλισσα κι εμείς πιστοί της υπηρέτες δεν μπορούμε παρά να την υμνήσουμε με το χέρι στην καρδιά και την γροθιά σφιγμένη.
ΑΕΛ ΜΑΝΑ ΜΑΣ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *