𝝝𝝖 𝝥𝝖𝝠𝝚𝝭𝝤𝝪𝝡𝝚 𝝘𝝞𝝖 𝝩𝝜𝝢 𝝞𝝨𝝩𝝤𝝦𝝞𝝖 𝝡𝝖𝝨 , 𝝩𝝤 𝝥𝝖𝝦𝝤𝝢, 𝝩𝝤 𝝡𝝚𝝠𝝠𝝤𝝢 𝝟𝝖𝝞 𝝩𝝤𝝢 𝝠𝝖𝝤 𝝡𝝖𝝨…

𝝝𝝖 𝝥𝝖𝝠𝝚𝝭𝝤𝝪𝝡𝝚 𝝘𝝞𝝖 𝝩𝝜𝝢 𝝞𝝨𝝩𝝤𝝦𝝞𝝖 𝝡𝝖𝝨 , 𝝩𝝤 𝝥𝝖𝝦𝝤𝝢, 𝝩𝝤 𝝡𝝚𝝠𝝠𝝤𝝢 𝝟𝝖𝝞 𝝩𝝤𝝢 𝝠𝝖𝝤 𝝡𝝖𝝨…
Μεγάλε, περήφανε, κίτρινε λαέ η ιστορική μέρα της επιστροφής της Βασίλισσας της κυπριακής καλαθόσφαιρας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει φτάσει!
Η ΑΕΛ μας , η ομάδα που έκανε γνωστή την καλαθοσφαιρική Κύπρο στην Ευρώπη δεν μπορεί να γιγαντωθεί χωρίς ευρωπαϊκή παρουσία. Εκεί μεγαλώσαμε, εκεί αφήσαμε το στίγμα μας, εκεί αντίκρισαν οι Ευρωπαίοι το μεγαλείο του κίτρινου λαού.
Σήμερα θα παλέψουμε για την Ιστορία μας, το Παρόν , το Μέλλον και τον Λαό μας, κουβαλώντας συνειδητά το βάρος που χαρακτηρίζει την φανέλα της Βασίλισσας. Σου ζητάμε όχι απλά να γεμίσεις το Νίκος Σολομωνίδης αλλά να μην μείνει ούτε και μια θέση κενή.
Η ΑΕΛ επιστρέφει , η ΑΕΛ θέλει να ικανοποιήσει το αίτημα των χιλιάδων οπαδών της για νέες επιτυχίες και αυτό θα γίνει μόνο με εσάς διπλά μας αλλά και με προσήλωση στο πλάνο που εφαρμόζεται πιστά εδώ και χρόνια. Η Delasport Balkan League είναι μονάχα η αφετηρία όλων αυτών που έρχονται.
Δείξτε τους ξανά τι σημαίνει ΑΕΛ! Σήμερα το Σολομωνίδης θα γίνει ξανά μια από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης, σήμερα γράφουμε μαζί τις νέες σελίδες του μέλλοντος.
Εισιτήρια θα διατίθενται στο Νίκος Σολομωνίδης Αρένα από τις 17:00. Όλοι στο Κλουβί από νωρίς διότι αναμένεται κοσμοσυρροή!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
PAYABL EKA ΑΕΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *