Σύναψη συνεργασίας με Τyrn Flowers.

Η PAYABL EKA ΑΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη συνεργασίας με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Τyrn Flowers. Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής είναι 25 ετών (17.01.1998), ύψους 2.05 και αγωνίζεται στην θέση του Power Forward.

Ο Tyrn Flowers θα αποτελέσει τον πέμπτο ξένο της ομάδας μας με δικαίωμα συμμετοχής Delasport Balkan League. O Tyrn αγωνιζόταν κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς στην Svendborg Rabits ομάδα που συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία Δανίας σημειώνοντας μέσο όρο ανα αγώνα 16.7 πόντους, 7.6 ριμπάουντς, 1.6 ασσιστς και 0.7 κλεψίματα.

O Tyrn Flowers είχε ξεκινήσει κολεγιακή του καριέρα στους Massachusetts Minutemen, παίρνοντας μετεγγραφή στους LIU Sharks όπου και αγωνίστηκε εκεί από το 2018 μέχρι το 2022, όπου και οι δυο ομάδες συμμετέχουν στην NCAA Division 1. Μετά το τέλος της κολεγιακής του καριέρας , την περίοδο 2022-2023 ο Tyrn Flowers είχε ένα πέρασμα από την G-League με τους Ontario Clippers. Tην ίδια χρονιά πήρε μετεγγραφή στους Sheffield Sharks ομάδα που συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της Βρετανίας.

Aξίζει να σημειωθεί πως ο Τyrn Flowers είχε καλεστεί στο Portsmouth Invitational Tournament τον Μαϊο 2022 όπου εκεί αγωνιζόμενος σε τρεις αγώνες σημείωσε μέσο όρο 7.7 πόντους, 4 ριμπαουντς και ένα μήνα μετά καλέστηκε από τους Sacramento Kings σε mini camp.

Καλωσορίζουμε τον Tyrn Flowers στην μεγάλη οικογένειας της PAYABL EKA AEΛ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
PAYABL EKA AEΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *