Δείξαμε χαρακτήρα στο Β’ μέρος

Διαβάστε όσα είπε ο προπονητής της ομάδας μας μετά το τέλος του αγώνα με το Αποέλ.

Αναλυτικά:

“Η αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο είχε δύο ευκαιρίες κι ένα γκολ. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε κάναμε ευκαιρίες. Δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο μέρος.

Είχαμε δύο καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Ελπίζαμε να είχαμε κάτι περισσότερο όμως δεν το πετύχαμε. Δεν έχω την απάντηση για τη διαφορετική εικόνα στα δύο ημίχρονα, όμως προσπαθούμε να χτίσουμε χαρακτήρα στην ομάδα.

Έκαναν πολύ καλή δουλειά οι αλλαγές και μας βοήθησαν να αλλάξουμε την εικόνα. Είμαι ευχαριστημένος γενικά με τον χαρακτήρα που δείξαμε στο δεύτερο μέρος.

Θέλουμε να βάλουμε μια νοοτροπία νικητή στην ομάδα, δεν μου αρέσει να χάνω. Μου έκανε εντύπωση ο χρόνος των καθυστερήσεων στο δεύτερο μέρος, θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι σε αυτό το διάστημα”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *