Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 3/11/23

Στις 20 Αυγούστου μέσω ανακοίνωσης μας προβλέψαμε με βεβαιότητα ότι αυτή η χρονιά θα είναι μια από τις δυσκολότερες των τελευταίων χρόνων καθώς η Α.Ε.Λ μας βάλλεται από εχθρούς και “φίλους”. Το ξέραμε, ήμασταν προετοιμασμένοι και με αυτά τα δεδομένα πορευόμαστε. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε σε κανένα σημείο του φετινού μαραθωνίου και αυτό πρέπει να θυμόμαστε όλοι πριν να ανοίξουμε το στόμα μας ρίχνοντας ανάθεμα κατά πάντων.

Μιλώντας συγκεκριμένα για την διοίκηση, η αλλαγή ηγεσίας δεν είναι εύκολο πράγμα, ήταν απαραίτητο όμως για να πάμε μπροστά και γι’ αυτό έγινε πράξη. Αποτελέσματα δεν πρόκειται να δούμε από την μια στιγμή στην άλλη, χρειάζεται υπομονή καθώς όπως λέει και μια γαλλική παροιμία “Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα”.

Δεν είμαστε συνήγορος της παρούσας διοίκησης αλλά την δεδομένη στιγμή οφείλουμε σαν Σύνδεσμος να την προστατεύσουμε από το τοξικότατο κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες. Θεωρούμε άδικο όλο αυτό που συμβαίνει κι’ αυτό γιατί η παρούσα διοίκηση εάν αναλογιστούμε το μέγεθος του μπάχαλου που άφησε πίσω της η προηγούμενη, έπραξε ήδη αρκετά.

Από την άλλη, εννοείται ότι δεν κλείνουμε τα μάτια μπροστά σε λάθη που έγιναν και λάθη που θα γίνουν αλλά να μην ξεχνάμε επίσης ότι λάθη δεν κάνουν μόνο όσοι δεν προσπαθούν.

Δεν σημαίνει ότι λόγω αυτών των δεδομένων δίνετε συγχωροχάρτι στην παρούσα διοίκηση. Είμαστε σε διαρκής επικοινωνία και με την διοίκηση αλλά και με την ομάδα, έχουμε γνωστοποιήσει σε όλα τα κομμάτια της Α.Ε.Λ τους προβληματισμούς και έχουμε λάβει τα απαραίτητα και επιτρεπόμενα μέτρα για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας και την βελτίωση της περιρρέουσας ατμόσφαιρας.

Δεν είναι ώρα για κριτική, καθώς η κριτική για να έχει αντίκτυπο οφείλει να ασκείτε σε περιόδους όπου θα έχουμε όλοι καθαρό μυαλό και την δεδομένη στιγμή είμαστε όλοι προβληματισμένοι και εκνευρισμένοι με την κατάσταση της ομάδας. Τώρα το μόνο που θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ του ΛΑΟΥ της Α.Ε.Λ και τίποτα άλλο.

Την Κυριακή αφήνουμε τα νεύρα μας και την αρνητικότητα μας στο σπίτι, την Κυριακή έχουμε έναν πάρα πολύ σημαντικό αγώνα βάσει των σημερινών δεδομένων και οφείλουμε να κερδίσουμε πάση θυσία. Συντονιζόμαστε όλοι στον παλμό της ΘΥΡΑΣ 3, αποδοκιμάζουμε τον αντίπαλο όταν έχει την μπάλα στην κατοχή του και στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *