Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 14/9/23

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 14/09/2023

Καταρχάς υπενθυμίζουμε τον κόσμο της Α.Ε.Λ για τον προγραμματισμένο καθαρισμό παραλίας που διοργανώνει το Σωματείο μας αυτό το Σάββατο με σημείο έναρξης το εστιατόριο “Αλιευτικό Καταφύγιο”. Έχουμε χρέος ως ενεργοί πολίτες να στηρίξουμε εμπράκτως αυτήν την πάρα πολύ σημαντική δράση για το καλό της πόλης μας γι’ αυτό φέρνουμε μαζί μας όσα παραπάνω χέρια μπορούμε και μέχρι τις 9:00 π.μ. το αργότερο μαζευόμαστε στον χώρο που έχουμε προαναφέρει, ακολουθώντας τις οδηγίες των υπευθύνων.

Το βράδυ της ίδιας μέρας η ομάδα μας δίνει έναν πάρα πολύ σημαντικό αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στην αριστερίζουσα μορφή του κατεστημένου της πρωτεύουσας.

Η ομάδα μέχρι στιγμής έχει δείξει θετικά στοιχεία, με τους ποδοσφαιριστές μας – εν αντιθέσει με την περσινή περίοδο – να φαίνεται πως έχουν αντιληφθεί για το που και για ποια ομάδα αγωνίζονται. Μάτια που γυαλίζουν και κατάθεση ψυχής, εμείς αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε κάθε βδομάδα και είμαστε βέβαιοι ότι, εάν όλοι όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς, τότε όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει την φετινή περίοδο.

Όσον αφορά τον ΚΙΤΡΙΝΟ ΛΑΟ, με όπλο μας το φρούριο, τον ΛΑΚΚΟ των ΛΕΟΝΤΩΝ, το Σάββατο πάμε στο γήπεδο μόνο για την νίκη και για τίποτα λιγότερο. Όσοι θα είμαστε στο πέταλο πάμε να αφήσουμε την ψυχή μας εκεί παρασέρνοντας παράλληλα τις υπόλοιπες κερκίδες στον παλμό της ΘΥΡΑΣ 3. Στην δική μας ηχητική βία δεν μπορεί να αντισταθεί κανένας, με όπλο μόνο την φωνή μας πάμε να τους διαλύσουμε.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *