“Η ΑΕΛ επιστρέφει στην Ευρώπη!”

𝝚𝝥𝝞𝝨𝝜𝝡𝝜 𝝖𝝢𝝖𝝟𝝤𝝞𝝢𝝮𝝨𝝜 / 𝗣𝗔𝗬𝗔𝗕𝗟 𝗘𝗞𝗔 𝗔𝗘𝗟 𝗕𝗖 & 𝗕𝗔𝗟𝗞𝗔𝗡 𝗟𝗘𝗔𝗚𝗨𝗘 (𝗕𝗜𝗕𝗟)

Ως Διοικητικό Συμβούλιο δώσαμε μια υπόσχεση πριν τρια χρόνια πως η Βασίλισσα της κυπριακής καλαθόσφαιρας θα επιστρέψει δυναμικά στα αγωνιστικά δρώμενα του τόπου. Σχεδιάζουμε εδώ και αρκετό καιρό την στρατηγική επαναφοράς της PAYABL EKA ΑΕΛ για να μπει ξανά η ομάδα μας σε τροχιά διεκδίκησης τίτλων αλλά και να επιστρέψουμε στο φυσικό μας χώρο που δεν είναι άλλος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Έχουν περάσει σχεδόν 14 χρόνια από τον τελευταίο αγώνα (απέναντι στην Virtus Bologna σε F4 της FIBA EUROPE) της ομάδας μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έφτασε η ώρα για την μεγάλη μας επιστροφή! Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συμμετοχή της ομάδας μας για τα επόμενα δύο χρόνια στην Delasport Balkan League.

Σας παρατίθενται οι δηλώσεις του Sports Director της Delasport Balkan League και του προέδρου της PAYABL EKA ΑΕΛ BC αντίστοιχα:

Δηλώσεις κ.Shay Shtriks: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ΑΕΛ αποδέχτηκε την πρόσκληση μας για συμμετοχή στην Delasport Balkan League. Η ΑΕΛ είναι μια ιστορική και μεγάλου εκτοπίσματος ομάδα στην Κύπρο και πολύ γνωστό όνομα στην Ευρώπη με πολλά κατορθώματα στο παρελθόν, σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο και με συγκλονιστικούς οπαδούς. Ο κόσμος της ΑΕΛ θα ζήσει μοναδικές στιγμές στο Νίκος Σολομωνίδης το οποίο είχα την τύχη να επισκεφθώ πολλές φορές στην πολύχρονη καριέρα μου σαν διεθνής διαιτητής και έκτοτε η ΑΕΛ και οι κάτοικοι της Λεμεσού έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Είμαι σίγουρος ότι η επιστροφή θα είναι αξιοσημείωτη και η ΑΕΛ θα παίξει σημαντικό ρόλο στο Delasport Balkan League στο μέλλον. Οι οπαδοί της ΑΕΛ περνούν πολύ συναρπαστικές στιγμές στο ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΑΡΕΝΑ” . Καλωσορίζουμε την PAYABL EKA ΑΕΛ στην Delasport Balkan League.”

Δηλώσεις κ. Μαϊκλ Λοϊζίδη: “Είμαστε πολύ περήφανοι που θα συμμετάσχουμε στην Delasport Balkan League, και που θα εκπροσωπήσουμε την κυπριακή καλαθόσφαιρα σε μια άρτια διοργάνωση. Για εμάς αυτή η Λίγκα θα αποτελέσει την αφετηρία μιας ευρωπαϊκής διαδρομής που θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια. Το επίπεδο, η διάρκεια και οι σχετικά κοντινές αποστάσεις δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για την ομάδα μας στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο και για τα επόμενα 2 χρόνια. Η επιστροφή της PAYABL EKA AEΛ BC στην Ευρώπη είναι πλέον γεγονός και σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για την καλαθοσφαιρική ΑΕΛ . Ευχαριστούμε τον κ. Shay Shtriks για αυτή την ευκαιρία και να είναι σίγουρος πως η ομάδα μας θα είναι πολύ ανταγωνιστική και θα κάνει τα πάντα να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης του.”

Καλούμε τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να ακολουθήσει την Βασίλισσα στο μονοπάτι που έχει επιλέξει και να την στηρίξει με όλη του την καρδιά. Η ΑΕΛ επιστρέφει!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *