Χ.Χαραλάμπους: “Από την αρχή πίστευα στη νίκη” [Bίντεο]

«Κάθε μέρα έλεγα πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΖ. Είχαμε να ανέβουμε ένα βουνό, η ΑΕΖ είχε βάλει 2 γκολ και αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι τα γκολ που δεχτήκαμε ήταν όπως αυτά στα φιλικά και ήταν κάτι που προσπαθούσαμε να το διορθώσουμε. Ήμουν έντονος στα αποδυτήρια παρόλο που κερδίσαμε. ΜΕ την κόκκινη σίγουρα έγιναν πιο εύκολατα πράγματα για μας. Πετύχαμε απίστευτα γκολ, θα μπορούσε το παιχνίδι να γυρίσει πιο νωρίς, θεωρώ πως πάρα το πέναλντι και την ψυχρολουσία πετύχαμε ακόμη ένα γκολ και δίκαια φτάσαμε στην νίκη».

Για την αμυντική λειτουργία : «Ήταν 15 λεπτά 3 φορές έφυγε η ΑΕΖ στην κόντρα, ξέρουμε που είναι το πρόβλημα και θα προσπαθήσουμε να μην επαναληφθεί. Προσπαθήσαμε πολύ να το διορθώσουμε και με προβληματίζει που το είδαμε ξανά στο πρώτο 15λέπτο».

Για ενίσχυση :«Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή, αν προκύψει κάτι ίσως το εξετάσουμε».

Το τι έφταιξε ίσως να ήταν ο ενθουσιασμός λόγω του κόσμου και την πρώτη νίκη κόντρα στην Δόξα. Ξέρουμε τι θα κάνουμε και θα το διορθώσουμε».

Για Χέντι και Σέρνιτς: « ήταν ρίσκο αλλά εκ του αποτελέσματος σωστή απόφαση. Ο ένας δεν ήταν 100% έτοιμος να αγωνιστεί ο άλλος είναι μόλις 3 μέρες στην ομάδα αλλά από το αποτέλεσμα φάνηκε σωστή η απόφαση».

Για το 2/2 : «Πάρα πολύ σημαντικό, το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό έχουμε αυτοπεποίθηση, έχουμε καλό ρόστερ, όποιος μας υποτιμήσει θα έχει πρόβλημα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *