Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: Πρόκριση στο φούτσαλ και ανοίγει η σπηλιά μας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25/08/23

Μια πάρα πολύ απαιτητική και συνάμα δύσκολη εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, με ένα ιστορικό Σαββατοκύριακο -από πολλές απόψεις- να βρίσκεται προ των πυλών.

Η Α.Ε.Λ βάσει του σκοπού ιδρύσεως, καλλιεργεί, αναπτύσσει και γράφει ιστορία σε ένα ακόμη άθλημα.

Αύριο Σάββατο η Φουτσαλική Α.Ε.Λ καλείται να ολοκληρώσει ό,τι ξεκίνησε την Τετάρτη, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League. Όλοι όσοι απαρτίζουν το συγκεκριμένο τμήμα, οφείλουν να αντιληφθούν την ιστορικότητα και την σημαντικότητα του αγώνα.

Δεν εξαρτάται όμως μόνο απ’ αυτούς η πρόκριση αλλά κυρίως από εμάς. Κάθε μεγάλο αποτέλεσμα, κάθε τίτλος, κάθε διάκριση σε αυτόν τον Σύλλογο έρχεται κυρίως από την συμβολή του κόσμου, γι’ αυτό και εμείς πρέπει το Σάββατο να είμαστε από νωρίς στο γήπεδο για να σπρώξουμε την ομάδα μας προς την νίκη. Με την φωνή και τον παλμό μας θα δώσουμε φτερά στα πόδια των φουτσαλιστών μας και όλοι μαζί στο τέλος της βραδιάς θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση.

Και φτάνουμε αισίως στην Κυριακή..

Μια Κυριακή για την οποία παλέψαμε με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο, ενάντια σε θεούς και δαίμονες και όλα αυτά ζητώντας τίποτα άλλο πέραν του αυτονόητου , δηλαδή να πάρουμε πίσω ότι δικαιωματικά μας ανήκει, το σπίτι μας.

Το ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στον ΕΝΑΕΡΙΟ λοιπόν, το ΚΑΣΤΡΟ μας, ανοίγει ξανά με κάθε επισημότητα και με όλες τις απαραίτητες άδειες αυτή την Κυριακή.

Θέλουμε να εκφράσουμε σε αυτό το σημείο τις θερμότατες ευχαριστίες μας προς όλους όσους βοήθησαν, είτε οικονομικά είτε με τον κόπο τους, για να φτάσουμε σήμερα να μετράμε αντίστροφα για την επαναλειτουργία του ανακαινισμένου οικήματός μας.

Ήρθε η στιγμή να ανταμώσουμε ξανά εκεί που μεγάλωσαν γενιές και γενιές και θα μεγαλώσουν άλλες τόσες. Ήρθε η στιγμή να βρεθούμε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, εκεί που μετατρέπαμε την λύπη σε χαρά, εκεί που ζήσαμε τόσα και θα ζήσουμε άλλα τόσα.

ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ.

Τζων Κένενντυ 4Γ 3106,

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *