0-0 το φιλικό στο ΠΑΠ – Πως το είδαμε

Ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε το φιλικό της ομάδα μας στο Παπαδόπουλος με αντίπαλο την ομάδα της Ανόρθωσης.

Η ομάδα μας, αν και δεν κατάφερε να σκοράρει θα εστιάσουμε πρώτα στα θετικά.  Είχε καλά τρεξίματα, επιστροφές και κλείσιμο χώρων τα διαστήματα που δεν κρατούσε την μπάλα.  Οι ποδοσφαιριστές έμοιαζαν να ξέρουν που κλείνει και τοποθετείται ο καθένας.

Από την άλλη όμως, είδαμε ότι υπήρχε μεγάλη δυσκολία στο κομμάτι της ανάπτυξης, η ομάδα δεν μπορούσε να ξεδιπλωθεί μπροστά και να γίνει δημιουργική.  Γινόταν για παράδειγμα προσπάθεια από πίσω στα πλάγια να ανέβει η μπάλα που στο τέλος κατέληγε είτε σε απελπισμένες και λανθασμένες επιλογές είτε επέστρεφε ξανά στα μετόπισθεν.

Αν το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας εστιάζεται στην ενδυνάμωση, τη φυσική κατάσταση και την ταχυδύναμη, θεωρούμε ότι μέχρι τις 21/8 που θα ξεκινήσει για την ΑΕΛ μας το πρωτάθλημα, ο Χριστός Χαραλάμπους θα εστιάσει περισσότερο στην τακτική όσο θα ελαφραίνουν και τα πόδια των παικτών απ τις σκληρές προπονήσεις για να βρίσκονται έτοιμοι την 1η αγωνιστική.  Αυτά όσο αφορά τις δικές μας προβλέψεις.

Ο Μορσαι είχε 2 καλές ευκαιρίες στο 23′ και 53′, ενα δοκάρι του Τσέρνιχ στις καθυστερήσεις θεωρείται ως φάση μη γενόμενη λόγω του ότι προηγήθηκε οφσάιντ.

Εντεκάδα: Ολιβέιρα, Τσούκα, Ντεγουέστ, Φιλίποβιτς, Τζάλμα, Μαρς, Μεντόγιεβιτς, Ανδρέου, Μορσάι, Μορέιρα (83΄Μπεραχίνο) Μακρής (46΄Τσέρνιχ)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *