Ήττα 1-3 από Σαλαμίνα στο Πράβετς

Την ήττα με 1-3 δέχθηκε η ομάδα μας από την Νεα Σαλαμίνα σε φιλικό προετοιμασίες που πραγματοποιήθηκε στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Ο Χαραλάμπους ξεκίνησε τον αγώνα με Μούριελ κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας τοποθέτησε τους Φιλίποβιτς και Ντεγουέστ, δεξιά ήταν ο νεοαποκτηθής Τσούκα και αριστερά ο Τζάλμα.  Στο κέντρο έπαιξαν Μεντόγιεβιτς, Τσιμπολα και πιο μπροστά ο Μεντόζα.  Στα φτερά με εναλλαγές πλευράς οι Μακρής και Αντρέου ενώ στην κορυφή ήταν ο Μορέιρα.

Το φιλικό να πουμε οτι άρχισε με 20 λεπτά καθυστέρηση λόγω της αργοπορημένης άφιξης των διαιτητών.

Στα του παιχνιδιού, η Σαλαμίνα προηγήθηκε στη δεύτερη της επιθετική προσπάθεια με τον Ντορεγκαράι στο 21′ και στο 28′ διπλασίασε τα γκολ της με τον Μιγκελίτο.  Κακός αμυντικός υπολογισμός και στις δυο περιπτώσεις έδωσε την ευκαιρία στα γκολ.

Η ομαδα μας μείωσε με τον Μορέιρα στο 34′ μετά από υπέροχη προσπάθεια του Τζάλμα από αριστερά έδωσε ασσίστ πάρε βάλε στον επιθετικό μας.

Στην επανάληψη, μόλις στο 48′ η ομάδα μας είχε δοκάρι με τον Μορέιρα μετά από σέντρα του Τζάλμα.

Στο 50′ η Σαλαμινα έκανε το 1-3 μετά από εκτέλεση πέναλτι του Ναρσίνγκ, ο διαιτητής εδειξε την άσπρη βούλα μετά απο παράβαση του Τσούκα.

Έπειτα έγιναν πάρα πολλές αλλαγές εκατέρωθεν, έσπαγε συνεχώς ο ρυθμός.  Για την ομάδα μας έπαιξαν επίσης Κολιάς, Συλβέστρος, Κοντινέλλα, Τσέρνιχ, Παπαφώτης, Μορσάι, Μάρς, Σωτηρίου.  Δεν χρησιμοποιήθηκαν Φραντζής και Μπεραχίνο που είχαν κάποια μικροπροβλήματα.

Σε όλο τον αγώνα αγωνίστηκαν Φιλίποβιτς, Τζάλμα, Μούριελ.

Συμπερασματικά, είδαμε λίγα πράγματα από τους νέους ποδοσφαιριστές, τα πόδια φυσικά είναι βαριά.  Ευελπιστούμε ο προπονητής να πήρε από τον αγώνα όσα έπρεπε για να παρουσιάζεται η ομάδα μας όλο και καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *