Επανασύσταση ιστορικού τμήματος πυγμαχιας

Η επανασύσταση του τμήματος πυγμαχίας αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης του σωματείου. Μετά την ανακοίνωση ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

Στα πλαίσια της αναγέννησης και της αναδιοργάνωσης του σωματείου μας και των άλλων αθλημάτων, έχει ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια για επανασύσταση του τμήματος πυγμαχίας μετά από ολόκληρες δεκαετίες.

Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού, ως το σωματείο με τα περισσότερα τρόπαια στο νησί στα ομαδικά αθλήματα και με αξιοζήλευτη παρακαταθήκη στον κλασικό αθλητισμό, δεν μπορεί να επικεντρώνεται σήμερα μόνο στην καλλιέργεια των βασικών ομαδικών αθλημάτων, αλλά να βρει τους τρόπους να δώσει ξανά ζωή και να σπρώξει τους Λεμεσιανούς και σε άλλες μορφές άθλησης, όπως η πυγμαχία.

Θεωρούμε πως έφτασε η κατάλληλη στιγμή για μια νέα αρχή, καθώς γνωρίζουμε ότι πολλά μέλη και φίλοι του σωματείου ασχολούνται ενεργά με την πυγμαχία και στόχος είναι να διαδοθεί το άθλημα στην πόλη μας μέσω της ΑΕΛ, όπως ορίζουν οι σκοποί ίδρυσης του σωματείου μας.

/

Ιστορικό αρχείο από το τμήμα πυγμαχιας:

Απόκομμα εφημερίδας από το μακρινό 1932, 8/12/1932 κατ’ ακρίβειαν.

Έχει ήδη ετοιμαστεί ο χώρος που θα γίνονται οι προπονήσεις και θα υπάρξουν σύντομα νεότερα και ανακοινώσεις για συμμετοχές από τον κόσμο της ΑΕΛ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *