Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 14/1/23

Αυτό που διαχρονικά ζητούσε ο κόσμος απ’ τους αθλητές/τριες της Α.Ε.Λ ήταν να προσπαθούν, να δουλεύουν σκληρά και να ματώνουν την φανέλα με το έμβλημα του Συλλόγου. Το τελευταίο διάστημα, φαίνεται επιτέλους ότι αυτό άρχισε να γίνεται πράξη καθώς όλοι όσοι εκπροσωπούν την Α.Ε.Λ εντός των τεσσάρων γραμμών, αποδίδουν τα μέγιστα με σεβασμό προς το Σωματείο και την ιστορία του. Οι αποδόσεις των τμημάτων μας τις τελευταίες βδομάδες, δεν θα μπορούσαν να φτάσουν σε αυτά τα επίπεδα χωρίς την συμβολή του κόσμου που με την ασταμάτητη στήριξη σε όλα τα γήπεδα δίνει την ώθηση που χρειάζεται, για να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα.

Απόψε η ώρα 20:30 για να συνεχίσουμε αυτό το σερί, την στήριξη μας χρειάζεται η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ της κυπριακής πετοσφαίρισης, η οποία δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα με τα σιχάματα της επαρχίας. Ο αγώνας είναι πάρα πολύ σημαντικός καθώς οι κοριτσάρες μας καλούνται να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να μπουν ξανά στην διεκδίκηση του τίτλου.

Όσον αφορά τώρα τα του ποδοσφαίρου, η ομάδα έδειξε μέταλλο και χαρακτήρα και παρά τις δυσκολίες πήρε αυτό που θέλαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ιδιαίτερα στους 13 που αγωνίστηκαν και στον προπονητή όχι για την νίκη-πρόκριση αλλά για το ανεξάντλητό πάθος και την επιμονή που επέδειξαν. Ήταν όντως συγκινητική η προσπάθεια και η δίψα της ομάδας που με τόσα προβλήματα κατάφερε να ρίξει στα τάρταρα τον αντίπαλο, αλλά δεν χωράνε περιθώρια εφησυχασμού.

Η συνέχεια απαιτεί ακόμη περισσότερη δίψα και ένταση για να εκπληρωθούν οι στόχοι κι’ ας φαντάζουν μακρινοί κι’ ας μας έχουν ξεγραμμένους. Παρά το δύσκολο της μέρας και τις κακές καιρικές συνθήκες, την Δευτέρα πάμε για ακόμα μια φορά στο πιο σιχαμερό γήπεδο του κόσμου για να στηρίξουμε την ομαδάρα μας. Η ώρα 17:00 μαζευόμαστε στην έξοδο της Παρεκλησιάς και αναχωρούμε όλοι μαζί για την λευκωσία, με λύσσα και μυαλά τρελαμένα πάμε για ακόμα μια παράσταση και η ομάδα ας συνεχίσει να κάνει το καθήκον της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *