Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: “1300 κανίβαλοι θα αποχαιρετήσουν το μέρος που τους μεγάλωσε”

Πρώτα απ’ όλα οφείλουμε μια ειλικρινέστατη απολογία προς όλους όσους δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο για τον αυριανό αγώνα. Δυστυχώς τα εισιτήρια ήταν ελάχιστα και ακόμη και μέλη του Συνδέσμου, όπως ήταν επόμενο, δεν κατάφερναν να εξασφαλίσουν θέση για την τελευταία παράσταση στο Τσίρειο. Με αυτή τους την κίνηση όπως καταλαβαίνεται, αποσκοπούν στο να μας αποδυναμώσουν, να μας διχάσουν και να μας ρίξουν σε παγίδες που μπορεί να οδηγήσουν σε συλλήψεις. Γι’ αυτό εμείς σαν Σύνδεσμος συνιστούμε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση απ’ όσους έμειναν απ’ έξω, καθώς πάγια μας θέση είναι να είμαστε ενωμένοι και όσοι πηγαίνουμε γήπεδο τόσοι να γυρίζουμε, αποφεύγοντας όσο γίνεται συλλήψεις, οι οποίες βάσει του νόμου που βρίσκεται σε ισχύ μπορεί να αποβούν καταστροφικές ή στην καλύτερη χρονοβόρες.
Όσο για εσάς τώρα σιχαμερά υποκείμενα, ψευτοοπαδιλίκια σταματήστε να πουλάτε και ειδικά σε εμάς.
Αιτιολογούμε ως ένα βαθμό το κόμπλεξ που έχετε μαζί μας, αφού ολόκληρη η ιστορία σας βασίζεται στο μίσος που έχετε για την ομάδα μας και όχι στην αγάπη που έχετε για την δική σας. Αυτή η στάση θα σας κρατάει μια ζωή όμηρους στην σκιά του αφεντικού. Από το 1956, όταν ήσασταν μια άσημη νεοσύστατη ομάδα και 27 ρουφιάνοι, οι οποίοι εκδιώχθηκαν από την Α.Ε.Λ ήρθαν και σας έφτιαξαν ομάδα μέχρι και το 2013, που αντί να σας στείλουμε στα τάρταρα σας συνδέσαμε στον αναπνευστήρα, ολόκληρη η ιστορία σας κι’ ας είναι και μικρή, έχει μια τεράστια ΓΑΛΑΖΟΚΙΤΡΙΝΗ σφραγίδα.
Διακαώς η σημερινή σας διοίκηση και συνάμα εσείς οι ίδιοι προσπαθείτε να διαγράψετε την συγκεκριμένη σφραγίδα, αλλά ό,τι και να γράφεται η ιστορία δεν ξεγράφετε. Όσο και να προσπαθεί ο καλοστημένος προπαγανδιστικός μηχανισμός που έστησε η ερωμένη του πρόεδρου σας, όσες πλουσιοπάροχες και πιασάρικες φιέστες κι αν σας διοργανώσουν, όσα πληρωμένα άρθρα και αν βγουν, όσες ημερομηνίες και αν επινοήσει το κοκκονόσυκο που έχετε για μυαλό, η συγκεκριμένη τάξη πραγμάτων που ισχύει στην πόλη από το 30’ μέχρι και σήμερα δεν πρόκειται να αλλάξει. Γιατί εμείς δεν είμαστε πανηγυρτζήδες σαν εσάς, στα δύσκολα δεν τα παρατάμε ούτε παίρνουμε μαύρα πανιά στο γήπεδο για να δικαιολογήσουμε την αδικαιολόγητη απουσία, εμείς είμαστε Α.Ε.Λ γιατί αυτός είναι ένας απ’ τους κύριους λόγους που ζούμε και χωρίς αυτόν ίσως να αυτοκτονούσαμε.
Είστε διχασμένες προσωπικότητες, μια αδέσποτη μάζα κόσμου που διαρκώς ψάχνει να βρει μια ταυτότητα, ένα συγκεκριμένο DNA και πάνω απ’ όλα στηρίγματα που θα μπορούν να βοηθήσουν στο να γίνεται έστω και ¨κάτι¨. Από την ξεκάθαρη στήριξη στον δη.συ ακόμη και μέσω των διοικήσεων σας, στα πανιά no political και τώρα κάτω από τον μανδύα της άκρας-δεξιάς. Μια κατάσταση η οποία αλληγορικά αν την πάρει κανείς αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα καθώς μια ζωή ήσασταν, είσαστε και θα είσαστε περιπλανώμενοι πρόσφυγες μέσα στην πόλη μας, αλλάζοντας με τόση ταχύτητα οικήματα που θα σας ζήλευαν ακόμη και τσιγγάνοι που ταξιδεύουν πάνω σε καραβάνια.
Μπορούμε να γράφουμε μέρες καθώς έχουμε πολλά ράμματα για την γούνα σας. Μπορούμε να αναλύσουμε την κάθε φόρα που δώσατε κόσμο στεγνά ή στου κουτουρού, χωρίς κανένα ενδοιασμό.
Μπορούμε να αναλύσουμε πλήρως κάθε φορά που πήγατε να κάνετε μαγκιές και πήρατε αυτό που σας άξιζε αλλά θα αρκεστούμε στο να κλείσουμε αναφερόμενοι στην νέα σας μυθοπλασία. Μιλάτε εσείς για λυκοφιλίες και για αλλαξοκωλίες ; Εσείς; Που όταν παίχτηκε φάση με εσάς και με οπαδούς μιας ομάδας της β’ κατηγορίας, γυρίσατε και τους είπατε κατά γράμμα ¨εμείς εν πρέπει να μαλώνουμε μεταξύ μας αφού εχθρός εν κοινός¨ εννοώντας εμάς!
Αύριο θα έχετε την τιμή να απολαύσετε μια τελευταία ιεροτελεστία, 1300 κανίβαλοι θα αποχαιρετήσουν το μέρος που τους μεγάλωσε, τους χάρισε αμέτρητες λύπες και λίγες χαρές. Και να θυμάστε ότι εάν οι παίχτες αφουγκραστούν έστω και στο ελάχιστο την λύσσα και το πάθος του κόσμου τότε όντως ¨το έργο ε ναν φοϊτσάρικο¨.
ΥΓ: Στην Λεμεσό μας έρχεστε μόνο για τα μνημόσυνα και τις παρελάσεις.
ΥΓ2: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ
ΥΓ3: ΑΚΟΥΤΕ ΦΟΥΡΕΙΡΑ – ΑΚΟΥΜΕ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *