Όσο κι αν κρύβεστε σας βλέπουμε – Σεβαστείτε τον κόσμο και την ΑΕΛ

Κάποιοι κρύβονται, αλλά οι ευθύνες τους δεν κρύβονται με τίποτα. Συμφωνούμε ότι Σίλας και Μπεμπέ τα έκαναν μαντάρα όμως επιτέλους η ΑΕΛ μας χρειάζεται να βαδίσει σε δρόμο επαγγελματισμού.

Τα τελευταία χρόνια όσες φορές εκφράσαμε τις ανησυχίες μας για την κατάσταση στην ΑΕΛ γινόμαστε μάρτυρες επιθέσεων fake λογαριασμών που πάντα εντελώς τυχαία παίρνουν το μέρος της διοίκησης. Φυσικά και υποψιαζόμαστε ποιοι κρύβονται από πίσω. Έχουμε πιάσει και το πόδι σε 2-3 άτομα παλαιότερα. Μας λένε πως επειδή δεν σιωπούμε, δεν θέλουμε το καλό της ΑΕΛ και πως είμαστε αντιΑΕΛιστες αφού πρέπει να κρύψουμε κάτω από το χαλί τα οφθαλμοφανέστατα διοικητικά προβλήματα που κανένας δεν τολμά να μιλήσει.

Φυσικά για το γνωστό παρεάκι που νομίζει πως η ΑΕΛ τους ανήκει, ήταν εύκολο να ρίξουν όλο το βάρος σε Μπεμπέ και Σίλας χωρίς να αναλάβουν καμία ευθύνη για τον ξεπεσμό της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού παραμένοντας κλεισμένοι στα δωμάτια τους. Οι άνθρωποι αυτοί με το ‘’γυρίζουμε σελίδα’’ και το ‘’νεα εποχή’’ κατάφεραν να κοροϊδέψουν τον κόσμο πως αλλάζει κάτι. Όχι μόνο δεν άλλαξε κάτι, ούτε καν προσπάθησαν να αλλάξει, ίδιοι άνθρωποι, ίδιες νοοτροπίες, ίδιες συμπεριφορές.

Επίσης, για συγκεκριμένους δημοσιογράφους, που ούτε τους αξίζει ο τίτλος, τι να πούμε; Φερέφωνα της διοίκησης που βγάζει ανακοινώσεις αντί να βγει μπροστά και να ανάλαβουν την ευθύνη τους τα συγκεκριμένα άτομα που εμπαίζουν τον ΑΕΛίστα και ντροπιάζουν την ιδέα και την ιστορία της ΑΕΛ. Συγκεκριμένα, η υποκρισία έχει κτυπήσει κόκκινο, υποσκάπτουν τον παλιό προπονητή για μέρες και παίρνουν την πληροφορία για τον νέο πριν καν ανακοινωθεί επίσημα. Κάνουν κριτική για ότι τους συμφέρει, δεν χαρίζουν κάστανο για Σίλας και Μπεμπέ ενώ μούγκα για τον περίγυρο.

Αυτή είναι η ΑΕΛ που θέλετε ρε;  Σας βλέπει ο κόσμος, μην υποτιμάτε τόσο την νοημοσύνη μας.

Αυτοί που ανάλογα με την κατάσταση στην ομάδα βρίζουν ή όχι τον Σοφοκλέους. Κάποτε “είναι τρελός ο πρόεδρος” επειδή κανονίστηκαν και εκείνοι από τις πατάτες μεταγραφές και όταν υπάρχουν προβλήματα είναι οι ίδιοι που τον κατηγορούν ότι δεν είναι επαγγελματίας. Είναι οι ίδιοι που μπροστά του στέκονται σούζα και δεν λεν κουβέντα για τα προβλήματα αλλά πίσω του μουρμουρούν όπως τες κοτσιάκαρες.

Εσύ Πρόεδρε μην νομίζεις ότι ξεφεύγεις, καταφέρνεις κάθε χρόνο να μας κάμνεις να γινόμαστε και πιο έξαλλοι μαζί σου. Δίνεις λευκή επιταγή σε ανθρώπους ανίκανους, σε μη επαγγελματίες και την πληρώνει η ΑΕΛ μας. Δεν έχεις εγωισμό; Οι προσωπικές σου επιχειρήσεις έτσι λειτουργούν, είναι μπακάλικο; Ώρα να τελειώνουμε και με σένα, τελευταίοι ερχόμαστε και μόνοι μας. Πιο μετά όμως, τώρα όμως να κάτσεις εκεί, να τα σάσεις, να πληρώσεις όλους όσους πρέπει να ξεκουμπιστούν και μετά να απελευθερώσεις την ΑΕΛ μας.

Για όλη αυτή την κατάντια ευθύνονται όλοι ανεξαιρέτως και όσοι κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους και ψεύτικους λογαριασμούς. Η ΑΕΛ που αγαπήσαμε ή ΑΕΛ που θέλουμε θα βρει την χαμένη της αξιοπρέπεια, την διασώζει με νύχια και δόντια ο απλός κόσμος. Τους νοιάζει περισσότερο το φαίνεσθαι πάρα το είναι.  Κι εμείς που μεγαλώσαμε με το στίγμα του παλιάνθρωπου, το στίγμα της ντροπής της κοινωνίας, δεν μας ενδιέφερε ποτέ η εικόνα αλλά η ουσία και από ουσία είστε μηδέν.

Τα τελευταία χρόνια το καλό της ΑΕΛ το θέλουν μόνο οι υπάλληλοι και τα fake accounts και οι “που μέσα”, οι “δεν ξέρετε εσείς”. Οι υπόλοιποι είμαστε για να πισκαλούμε τυφλά, να μην ασκούμε κριτική και να μας κοροιδεύουν μέσα στα μάτια μας με γελοία τσιτάτα. Τώρα οι που μέσα κρύβονται και συναγελάζονται με τους τελευταίους που ακόμα τους πιστεύουν. Ψάχνουν να μας σώσουν με την ίδια συνταγή που μας έφερε εδώ.

Εμείς χάσαμε τον ύπνο μας κύριοι, εμείς δεν πληρωνόμαστε αλλά ξεθωριάζουμε την καρδιά μας πάνω στα τσιμέντα για την ιδέα της.  Θέλουμε την ΑΕΛ μας πίσω.

Ντροπιάζετε τον κόσμο και στην ιστορία.

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΛ – ΦΤΑΝΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *