Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ – 6/9/2022

Αρχικά, δεν θα κρίνουμε εάν η απόφαση να παραμείνει ο προπονητής είναι σωστή η λάθος. Το συγκεκριμένο ζήτημα είναι των ανθρώπων της διοίκησης, αυτοί θα κριθούν εάν έπραξαν σωστά η όχι κι’ αυτό θα γίνει όταν έρθει η ώρα.
Από κει και πέρα αυτό που μας εξοργίζει και στο οποίο μπορούμε να έχουμε λόγο ως θεματοφύλακας των αρχών της Α.Ε.Λ, είναι στο κομμάτι που αφορά τις συμπεριφορές μερικών ανθρώπων που κατέχουν κομβικές θέσεις στο οικοδόμημα της ομάδας. Συγκεκριμένα, οι καφενιακοί διαπληκτισμοί με ομάδες χαμηλού επιπέδου όπως και η ασεβής αντιμετώπιση προς άτομα που προσέφεραν είναι μεγαλύτερες ντροπές από ότι μια ήττα.
Επίσης όσον αφορά κάποιες στάσεις οι οποίες κατά την άποψη μας είναι πισωγυρίσματα, ήρθε επιτέλους η στιγμή να διώξουμε από πάνω μας την αντίληψη που μας χαρακτηρίζει σαν λαός και υποστηρίζει, πως όποιος προσέφερε στο παρελθόν μπορεί να προσφέρει το ίδιο και σήμερα είτε από το ίδιο είτε από κάποιο άλλο πόστο. Αυτό δεν ισχύει και αποδείχτηκε περίτρανα πάμπολλες φορές καθώς άτομα τα οποία είχαμε λατρέψει και εξυμνήσει μας πρόδωσαν χωρίς κανένα ενδοιασμό.
Κλείνοντας, για το καλό της Α.Ε.Λ και μόνο οφείλουμε όλοι ανεξαιρέτως να πνίξουμε για ακόμη μια φορά τα νεύρα μας, εξάλλου να μην ξεχνάμε πως ποτέ δεν μάθαμε στα εύκολα, μεγαλώσαμε σε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις και πάντα ελπίζαμε και αγωνιζόμασταν για να τις ανατρέψουμε. Γι΄ αυτό από σήμερα κιόλας τα αφήνουμε όλα πίσω και ετοιμαζόμαστε για τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της χρονιάς,
για ΕΜΑΣ,
για την ΟΙΚΟΓ3Ν3ΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ,
για τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *