Ανατροπή – μένει μέχρι να φύγει ο Σίλας

Κι ενώ βρισκόταν με το ενα πόδι εκτος ομαδας ο Σίλας, ο πρόεδρος αποφάσισε να δώσει λίγο ακόμα χρόνο στον προπονητή μήπως και καταφέρει να σουλουπώσει αυτό το έκτρωμα που έφτιαξε.

Από την μια ειναι νωρίς θα πει κάποιος μα από την άλλη φαίνεται πως η προετοιμασία που έγινε σε επίπεδο αγωνιστικό αλλά και εξωαγωνιστικό με τις μεταγραφές ήταν άθλια και αυτό διαπιστώνεται από τις τελευταίες μαζικές κινήσεις απελπισίας πριν κλείσει το transfer window.

Ο Σίλας πάντως κατάφερε το αδιανόητο σε τόσο μικρό διάστημα να χάσει με τις πράξεις του την εμπιστοσύνη της μάζας του κόσμου που απαιτεί την απόλυση του.

Η διοίκηση δεν καλείται απλά να βρει αντικαταστάτη το συντομότερο αλλά και να σπάσει ενα συμβόλαιο συνεργασίας που αν δεν λυθεί από κοινού θα πρέπει να το πληρώσει αδρά.

Τέλος, η ευθύνη πέφτει στο ψηλότερο σκαλί, τη διοίκηση που μίλησε για αλλαγή και μια νεα εποχή στην ΑΕΛ και αυτό που βλέπουμε είναι τουλάχιστον κοροϊδία και ξεφτίλα για την ιστορία της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού του μεγαλύτερου αθλητικού σωματείου του νησιού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *