Παρακολουθούμε…

Από την ημέρα που έγινε η μαζική ιστορική συνέλευση του ΣΥΦΑΕΛ και μετά,, διέρρευσε η απόφαση και στα διάφορα παπαγαλάκια των ΜΜΕ οι οποίοι ξεκίσαν αμέσως να κάνουν το δικό τους κομμάτι.

Για μερικά κλικς είναι γνωστό πως ξεπουλιούνται στον οποιοδήποτε, πόσο μάλλον όταν ο ιστορικότερος Σύνδεσμος Φιλάθλων αποφασίζει να επιστρέψει εκεί που ανήκει αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία μάχη που όμοια του δεν έδωσε κανένας.

Εκεί λοιπόν που έλεγαν τους οργανωμένους οπαδούς αλήτες, χασικλήδες, παλιόπαιδα και τους θεωρούσαν την μοναδική αιτία της διάλυσης του κυπριακού ποδοσφαίρου, από την Τετάρτη το βράδυ και μετά μεταμορφώθηκαν. Ξαφνικά, γίναμε «η καλύτερη μεταγραφή» που μπορεί να κάνει η ΑΕΛ ενώ μάθαμε και «πόσο πολύ στοίχησε στην ΑΕΛ» η απουσία μας από το γήπεδα. Παράλληλα, θυμήθηκαν φωτογραφίες και video με καπνογόνα, πυρσούς, σημαίες κτλ για να συνοδεύουν τα κείμενά τους. Μέχρι και video από τον Σύνδεσμο με τον εφιάλτη που επιστρέφει κοινοποίησαν.

Είναι γνωστοί για τον ρόλο τους και για το πως αλλάζουν απόψεις ανάλογα με το που φυσά ο αέρας, είναι δεδομένο και το ξέρουμε. Μόλις δουν τον πρώτο πυρσό, το πρώτο καπνογόνο, το πρώτο πανό κατά του τρομονόμου…και μόλις η αστυνομία τα κάνει ξανά μαντάρα στα γήπεδα, η κασέτα θα αλλάξει ξανά. Τότε θα είμαστε ξανά οι αλήτες, οι χασικλήδες και τα παλιόπαιδα των κερκίδων, τότε οι οργανωμένοι θα είναι ξανά πρόβλημα. Μας αποθεώνουν για όλα αυτά που χθες μας κατηγορούσαν και αύριο θα το παίζουν συγκλονισμένοι.

Λοιπόν κύριοι, εμείς εδώ και τόσα χρόνια δίνουμε με την μεγαλύτερη αξιοπρέπεια έναν αγώνα άνισο απέναντι στο κράτος, τη βουλή, την αστυνομία και στους ιωνάδες της ζωής. Αποφασίστε…είμαστε ή όχι τελικά η καλύτερη μεταγραφή; Η απάντηση…από μας θα δοθεί εκεί που μας γνωρίσατε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *