Εξαγγελία υποψηφιότητας για το Σωματείο

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης με γραπτή δήλωση, ενημερώνει ότι θα εξαγγείλει υποψηφιότητα για την προεδρία του σωματείου της ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«Η έγνοια μου για την αγαπημένη μας ΑΕΛ, με οδήγησε κατόπιν προτροπής αγνών φίλων της ομάδας, να εξαγγείλω την υποψηφιότητα μου για την προεδρία του σωματείου.

Θα κατέλθω στις εκλογές και θα ηγηθώ συνδυασμού με συνεργάτες, οι οποίοι εξέφρασαν ενδιαφέρον να είναι στο πλευρό μου για να δημιουργήσουμε μια δυνατή ΑΕΛ, όπως την θέλει ο κόσμος της. Ξεκίνησα ήδη επαφές, με φίλους, τους οποίους θεωρώ ικανά στελέχη για να αποτελέσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου της ΑΕΛ για την επόμενη διετία.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Κώστας Χριστοδούλου, με ενημέρωσε για τα τρέχοντα σημαντικά ζητήματα του σωματείου και με διαβεβαίωσε, πως θα έχω την στήριξη του κατά την διάρκειαν της θητείας μου. Συνεχίζω τις επαφές μου και καλώ τον κόσμο να συσπειρωθεί και να δώσει μαζικά το παρών του στην εκλογική συνέλευση και μετά σε όλες τις δραστηριότητες των τμημάτων της αγαπημένης μας ΑΕΛ. Να είναι σίγουροι πως με σκληρή δουλειά από όλους , η ΑΕΛ θα ανέβει εκεί που της αξίζει».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *