Λεόντων γνώμες: Όχι στην κάρτα οπαδού

Μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια λάβαμε στο inbox μας μήνυμα το οποίο αφορά την στήλη “Λεόντων γνώμες”. Ο φίλος θέλεισε να παραμείνει εντελώς ανώνυμος και το θέμα που ανάφερε ήταν, τι άλλο, η κάρτα οπαδού. Το μήνυμα του φίλου:

Είμαι οπαδός και απέχω από τα γήπεδα τα τελευταία 4 χρόνια  και δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος από την Κάρτα οπαδού!

Γήπεδα χωρίς ασφάλεια

Γήπεδα που δεν περνούν τα κριτήρια αλά σε μια νύχτα ξαφνικά τα περνούν !

Αστυνομία – άφαντη

Κοπ  – χαχαχα

4 χρονια η καραμέλα για την Καρτα ότι είναι πετυχημένο μέτρο, εξαληφθηκε η βία από τα γήπεδα πλέον μπορούν να παρακολουθήσουν το φανταστικό θέαμα του κυπριακού ποδοσφαίρου άνθρωποι όλων των ηλικιών χωρίς φόβο κτλ κτλ,

4 χρόνια το πετυχημένο μέτρο φαινόταν πετυχημένο γιατί ο κόσμος δεν πήγανε στο γήπεδο και για λόγο της κάρτας και για λόγο κοβιντ και κυρίως για την διαφθορά του ποδοσφαίρου ΣΑΣ!

4 χρόνια σας λέγαμε πως να γίνουν επεισόδια Αφού κόσμος δεν πάει στο γήπεδο και μας λέγατε πως οι οργανωμένοι έφυγαν και δεν γίνονται επεισόδια ταυτοχρόνως τα επεισόδια όπως ήταν αναμενόμενο μεταφέρθηκαν από μέσα στα γήπεδα έξω από αυτά με άσχημα περιστατικά που από θαύμα δεν θρηνήσαμε .

Fast forward 4 χρόνια μετά

Σκηνικό 1
Επιστρέφουν οι δε , πρώτη αγωνιστική που επιστρέφουν σε εκδρομή οι μισοί μπήκαν σπάζοντας πόρτα  γηπέδου μπήκαν οι διπλάσιοι κανένας έλεγχος καμμία σύλληψη.

Σκηνικό 2
Καμμένο παιδί από μολότοφ – η αστυνομία ψάχνει τους δράστες στο facebook αν και ήταν παρών αν και ήταν φουλ οργανωμένοι (βλέπε Αίαντας) και αν και ήξερε 2 εβδομαδες πριν ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα γίνονταν επεισόδια(αν δεν ήξερε πρόβλημα της η υπόλοιπη Κύπρος γνώριζε)

Τελικά η κάρτα είναι πετυχημένο μέτρο ΜΟΝΟ για κάποιες τσέπες !

Υγ1 :Ένα καλό που είχα ακούσει σε ένα podcast από ένα κύριο που δεν θυμαμε  το όνομα του είναι ότι , η κάρτα οπαδου έγινε για όλλους τους λόγους εκτός από την πάταξη της βίας

Υγ2: για το μόνο που εισται ικανοί είναι να χώνεστε που κάτω που καμμια σκιά να γράφετε Κανένα μεροκαματιάρη για ζώνη η τηλέφωνο !

Υγ3: κάποιος κάπου κάποτε είπε ότι το ποδόσφαιρο είναι η μικρογραφία του πολιτισμού μας, να σας υπενθυμίσω Ότι στον πολιτισμό μας δεν υπάρχουν Μόνο οπαδοί

Υγ4: ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *