«ΜΠΑΜ με Τσίρειο» – Έρχεται ανακαίνιση [Photos]

Σοβαρές εξελίξεις προκύπτουν τις τελευταίες ώρες στο ζήτημα των γηπεδικών εγκαταστάσεων της πόλης μας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του www.lions-radio.com η ηγεσία του ΓΣΟ με τη βοήθεια του Αντρέα Σοφοκλέους έχει έρθει σε συμφωνία με την ΕΣΕΛ για την χρηματοδότηση της ανακαίνισης του Τσιρείου.

Εκείνο που αναμένεται να γίνει είναι να κατεδαφιστούν οι δύο κερκίδες και θα ανεγερθούν καινούργιες, πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο αφού θα καταργηθεί το ταρτάν. Για λόγους όμως που σχετίζονται με την στατικότητα, την αισθητική και τον ρομαντισμό του χώρου αναμένεται ότι θα διατηρηθούν κανονικά οι στύλλοι μπροστά στις κερκίδες. Επίσης, θα δημιουργηθούν δύο καινούργια πέταλα στα οποία η ΘΥΡΑ 3 θα κάθεται εναλλάξ, για να μην υπάρχει κανένας παραπονούμενος.

Το ανακαινισμένο Τσίρειο, θα μετονομαστεί σε «ΕΣΕΛ ΤΣΙΡΕΙΟ ΑΡΕΝΑ». Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου θα προκύψει μετά το τέλος της ανακαίνισης αφού κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να υπολογίσει και να μετρήσει πόσες καρέκλες θα υπάρχουν. Στο νέο γήπεδο δεν θα ισχύει κάρτα οπαδού αφού για την είσοδο θα είναι απαραίτητη η κάρτα «ΕΣΕΛ είσαι ΕΣΥ» που θα εκδίδει η υπεραγορά σε συνεργασία με την ομάδα μας.

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι οποίες δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης, η επιλογή του «ΕΣΕΛ ΤΣΙΡΕΙΟ ΑΡΕΝΑ» κρίνεται σαφώς πιο συμφέρουσα αφού το ενοίκιο είναι σε προσφορά, ενώ οι υπεραγωρές είναι έτοιμες να προσφέρουν στον Αντρέα Σοφοκλέους σημαντικό πακέτο μπόνους με βαθμούς και επιπλέον 1+1 δωρεάν κάθε αγώνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *