Άξιζε κάτι περισσότερο (2-1 με Ανόρθωση)

Η ομάδα μας γνώρισε άδικα την ήττα απόψε στο Α.Παπαδόπουλος με 2-1 για την 17η αγωνιστική. Δεν έφτανε η ατυχία και η έλλειψη συγκέντρωσης σε κάποιες φάσεις, η ομάδα μας δέχτηκε δύο όμοια γκολ από αδράνειες στην άμυνα. Η ομάδα μας ήταν αρκετά βελτιωμένη σε σύγκριση με τα άλλα παιχνίδια όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να έχει βαθμολογικό κέρδος. Επίσης, οι παίκτες της Ανόρθωσης σε κάθε επαφή (και μη), ήταν συνεχώς κάτω στο έδαφος σπαράζοντας από τους πόνους.

Α’ Ημίχρονο

Στα πρώτα 15 λεπτά του παιχνιδιού οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους και η μπάλα βρισκόταν κυρίως στον χώρο του κέντρου. Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 19′ για την Ανόρθωση με τον Χρυσοστόμου να πιάνει την κοντινή κεφαλιά ευτυχώς όμως ο Μέγερι μάζεψε εύκολα. Η Ανόρθωση έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Νόβοτνι στο 23′, ευτυχώς όμως η μπάλα έφυγε μόλις εξω. Έξι λεπτά αργότερα τελικά ήρθε το γκολ για την Ανόρθωση μετά από πλάγια εκτέλεση φαουλ, η μπάλα βρήκε καταλάθος στον Τεσέϊρα και έγινε το 1-0. Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει, με το μακρινό σου του Παπαφώτη στο 33′ να καταλήγει στα χέρια του Λόρια.

Β’ Ημίχρονο

Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε πιο καλά και αποφασιστικά. Στο 60΄ ο Σάντος έφυγε από τα δεξιά προς την επίθεση, έβγαλε την παράλληλη μπαλιά, ο Μιλτσεάνου άφησε στον Τσέποβιτς και από πολύ κοντά έκανε το 1-1. Στο 83′ η άμυνα της ομάδας μας αδράνισε και πάλι μετά από κορνερ και μετά από κόντρες, ο Αραγιούρι έκανε δυστυχώς το 2-1. Στο 92 ο Μιλτσεάνου έκανε ένα σουτ από τα δεξιά αλλά ήταν πολύ άστοχο.

Αρχική ενδεκάδα: Μέγιερι, Σάντος, Ριστέφσκι, Τεϊσέιρα, Μαζάν, Ζντραφκόφσκι (86′ Ριέρα), Μεντόγεβιτς (22′ Παπαφώτης), Ανδρέου( 45′ Μπαλντέ), Τόρες (73′ Έουλερ), Μαρόσα (45′ Μιλτσεάνου), Τσέποβιτς

Κίτρινες: Αρμπατζουμιάν, Ουάρντα / Τσέποβιτς

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *