Μια από τα ίδια

Άσχημη εμφάνιση στο Μακάρειο για την ομάδα μας που έμεινε στο 0-0 με την Δόξα.  Με μια μικρή εξαίρεση κάπου στο 70′ που έφτιαξε 2-3 προυποθέσεις, το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν εντελώς αλλού για αλλού. Νωχελική, χωρίς διάθεση και πάθος, σαν να έκανε αγγαρεία ή να έπαιζε αδιάφορο παιχνίδι των playoffs. 

Μοναδικός ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε ο Παπαφώτης που κράτησε μπάλα, έψαχνε πάσες και προσπαθούσε να δημιουργήσει κάτι, ανεπιτυχώς όμως αφού οι συμποδοσφαιριστές του δεν είχαν ανάλογη διάθεση. 

Πολύ καλύτερη η Δόξα, αν έπρεπε να κερδίσει μια ομάδα σήμερα αυτή δεν ήταν η ΑΕΛ. Xωρίς νίκη τα τελευταία 4 παιχνίδια.

Αναλυτικά:

Α’ Ημίχρονο

Τα πρώτα δέκα λεπτά κύλησαν με την ΑΕΛ να έχει ελαφρά περισσότερο την κατοχή της μπάλας. Από εκεί και πέρα δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο, όμως στο 20′ ο Μπαλντέ έκανε μια σέντρα-σουτ με την μπάλα να πιάνει μια περίεργη τροχία η οποία βρήκε το δοκάρι και ευτυχώς ο Βοζίνια μάζεψε στη συνέχεια. Εφτά λεπτά αργότερα η Δόξα κέρδισε ένα φάουλ έξω από την περιοχή, στην εκτέλεση του ο Λαφράνς επιασε μια καρφωτή κεφαλιά που ευτυχώς πέρασε κι αυτή έξω. Μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν συνέβηκε κάτι περισσότερο.

Β’ Ημίχρονο

Ελαφρώς πιο βελτιωμένη μπήκε στην επανάληψη η ομάδα μας και στο 49′ ο Τσέποβιτς έστρωσε στον Παπαφώτη αλλά το σουτ του πέρασε πάνω από την εστία του Σιρκόσκι. Στο 56ο λεπτό ωραία πασα του Παπαφώτη στην περιοχή για Έουλερ αλλα το σουτ του ήταν αδύναμο και μάζεψε ο τερματοφύλακας. Έξι λεπτά αργότερα, ο Παπαφώτης και πάλι έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή της Δόξας, έπιασε το σουτ αλλά δεν ήταν καλό και έφυγε έξω. Στο 68′ ο Ισμαίλ Σάσσι έχασε το άχαστο μπροστά στην εστία του Βοζίνια αφού έπιασαν στον ύπνο την άμυνά μας.  Ένα κλέψιμο του Μαίντεβατς ήταν πολύ υποσχόμενο στο 72′, καθυστέρησε, έκανε την πάσα, έγινε τελικά ένα εύκολο για τον αντίπαλο κήπερ σουτ.  Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Μάζουρεκ μετά από ασσίστ του Ντάβερβελντ από δεξια στο 82′.   Ωραία κίνηση του Τσάβεζ στο 83′ πάνω στον Λαφράνς πλάσαρε όμως ο Σισκόφσκι απόκρουσε.

Αρχική ενδεκάδα: Βοζίνια, Τεσέιρα, Μαζάν, Ριστέφσκι, Μεντόγιεβιτς, Νταβόρ (69’Μάζουρεκ), Παπαφώτης, Έουλερ (69′ Μαίντεβατς), Αντωνίου (69′ Ντάβερβελντ), Πελέ, Τσέποβιτς (79′ Τσάβες).

Κάρτες: Μπαλντέ, Τραϊτσέβσκι, Αντένον / Μαίντεβατς, Τσάβες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *