”Παίξαμε καλά απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο…”

Δηλώσεις παραχώρησε στη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα με την Καραμπάκ ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Αναλυτικά:

”Παίξαμε απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο, δεν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα αλλά είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι μας.  Δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε ενάντια σε καλές ομάδες. Ήταν ωραία η ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους, ελπίζω η πανδημία να τελειώσει και να βλέπουμε γεμάτα γήπεδα”.

Σε ερώτηση αν ο αποκλεισμός είναι τραγωδία για την ΑΕΛ απάντησε πως η ατμόσφαιρα δεν είναι καλή στην ομάδα επειδή δεν προκριθήκαμε.

Σε άλλη ερώτηση:

Παίξατε διαφορετικά από το παιχνίδι στη Λάρνακα. Γιατί; ”Δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Και η κατάσταση του γηπέδου δεν ήταν καλή. Ούτε η Καραμπάχ έπαιξε το παιχνίδι της. Ήταν ένα παιχνίδι δύναμης. Η Καραμπάχ έχει εμπειρία στην Ευρώπη. Και για αυτό κέρδισαν πιστεύω. Βήμα βήμα θα γίνουμε καλύτεροι”.

Ήταν άσχημη η κατάσταση για τον Γκουρμπάνοφ στην Λάρνακα. Αν η κατάσταση ήταν η ίδια για εσάς τι θα λέγατε; Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό;

”Συγχαρητήρια στον Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ γιατί δουλεύει στην Καραμπάχ εδώ και 13 χρόνια. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι συναισθημάτων. Κάποτε οι οπαδοί ή κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα συναισθήματά τους. Φυσικά, δεν μου άρεσε αυτό που συνέβηκε. Και δεν μπορώ να μιλήσω για πολιτικά. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα όχι πολιτική”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *