Πρόκριση για την ΑΕΛάρα – 0-1 την Βλάζνια με Τσέποβιτς

Με δεύτερη νίκη, 0-1 μέσα στην Αλβάνια η ομάδα μας πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.  Η ομάδα μας ήταν καλύτερη και δίκαια έφτασε στη νίκη, χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα αλλά και χωρίς να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δυσκολία.  Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Καραμπάκ του Αζερμπάιτζάν.

Έλεγχε το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι η ΑΕΛ μας, με την Βλάζνια να παραμένει εντελώς ακίνδυνη και χωρίς να δημιουργήσει οποιαδήποτε προυπόθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βλάζνια μπήκε πιο επιθετικά ενώ από το 60′ και έπειτα είχε τον έλεγχο της μπάλας κατέχοντας ρυθμιστικό ρόλο στον ρυθμό του αγώνα.

Το πρώτο δεκάλεπτο πέρασε κυρίως με την Βλάζνια να κρατά μπάλα χωρίς να γίνεται απειλητική.  Η ομάδα μας στην πρώτη της τελική φάση στο 20′ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μετά από όμορφη ασσίστ του Ριέρα από τον κεντρικό διάδρομο, βρήκε τον Τσέποβιτς ο οποίος πλάσαρε όμορφα στην αντίπαλη εστία ανοίγωντας το σκορ.

Στο 30΄η ομάδα μας έιχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της, μετά από εξαιρετικούς συνδυασμούς Ριέρα-Έουλερ-Τόρες μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με το σουτ του τελευταίου να ανακόπτεται πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 44′ ο Τεσέιρα έγινε αναγκαστική αλλαγή και τη θέση του πήρε ο Σωτηρίου.

Στην επανάληψη η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν στο 67′ με δοκάρι για την Βλάζνια ενώ προηγήθηκαν δυο αρκετά καλές προυποθέσεις για την ομάδα μας που έφυγαν ανεκμετάλλευτες με Τσέποβιτς και Πελέ.

Στο 72′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας ενώ πέντε λεπτά αργότερα είχε μεγάλη ευκαιρία και η Βλάζνια.

Στο 90+4 η Βλάζνια βρήκε δεύτερο δοκάρι.

Αρχική ενδεκάδα: Βοζίνια, Σάντος, Ριστέφσκι, Τεϊσέιρα (44′ Σωτηρίου), Μαζάν, Τόρες, Νταβόρ, Μεντόγεβιτς, Έουλερ (64′ Πελέ), Ριέρα (84′ Μάζουρεκ), Τσέποβιτς

Κάρτες: Aντίλι, Κρούγια, Κρούμι  / Έουλερ,  Τεσέιρα, Μεντόγιεβιτς

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *