Κρίμα…

Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά καθώς ήταν η τελευταία της ευκαιρία για τις ελπίδες τίτλου, τελικά κατάφερε να χάσει με 2-1 από την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με τον Μαέ. Στην συνέχεια η Ομόνοια προσπάθησε να ισοφαρίσει, κάτι που κατάφερε πολύ νωρίς στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά ειδικά από το 65′ και μετά χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, όμως ένα λάθος του ανύπαρκτου Ριέρα στα τελευταία λεπτά του αγώνα, έδωσε την ευκαιρία στον Τζονή να κάνει το τελικό 2-1.

Α’ Ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισοζθγισμένο αλλά η ομάδα μας ήταν αυτή που ευτύχησε να σκοράρει. Μετά το γκολ της ΑΕΛ, η Ομόνοια όπως ήταν λογικό προσπάθησε να πιέσει και να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ. Το μόνο που είχε περισσότερο όμως από την ομάδα μας ήταν η κατοχή και τα κορνερ, τα οποία ευτυχώς πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Στο 5ο λεπτό μια συρτή μπαλιά-σουτ του Γκόμεθ, ο Βοζίνια μάζεψε έυκολα τη μπάλα. Τρία λεπτά αργότερα ο Μμαέ κέρδισε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, έτρεξε κατα μέτωπο προς την περιοχή της Ομόνοιας ενώ ήταν στενά μαρκαρισμένος, σούταρε και έστειλε στην γωνιά των δικτυών γράφοντας το 0-1. Στο 17ο λεπτό ο Παπουλής με ένα μακρινό βολέ εκτός περιοχής απείλησε, ευτυχώς ο Βοζίνια έδιωξε σε κορνερ. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Κούσουλος έπιασε ένα συρτό επικίνδυνο σου αλλά ο Βοζίνια μπλόκαρε και πάλι. Στο 36′ ο Μαέ δοκίμασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής αλλά έφυγε λίγο έξω. Η ομάδα μας έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, όταν μετά τη συνεργασία Ντανίλο-Ριέρα, η μπάλα κατέληξε στον Αντάμοβιτς και ανάγκασε τον Φαμπιάνο σε δύσκολη απόκρουση.

Β’ Ημίχρονο

Άσχημα άρχισε το Β’ ημίχρονο για την ομάδα μας καθώς η Ομόνοια ισοφάρισε στα αρχικά στάδια. Από το 65′ και μετά η ΑΕΛ ήταν αυτή που ήταν πιο απειλητική. H Ομόνοια κατάφερε να ισοφαρίσει πολύ νωρίς στην έναρξη της επανάληψης με σου του Μποτεάκ μέσα από την περιοχή. Στο 65′ παρολίγο ο Μαέ να σκοράρει ξανά αλλά δεν έπιασε όπως έπρεπε το ευθύβολο σουτ και έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία του Φαμπιάνο. Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι στην φάση ο Μαέ, ο οποίος προσπάθησε με κεφαλιά-ψαράκι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα όμως έφυγε λίγο έξω. Στο 82′ τεράστια ευκαιρία έχασε ο Γεωργίου με το σουτ του να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Στο 90′, και ενώ η ομάδα μας ήταν συνεχώς στο προσκήνιο, μετά από λάθος του Ριέρα ο Τζονής έκλεψε τη μπάλα βγήκε φάτσα με τον Βοζίνια και έκανε το 2-1.

Κίτρινες: Γκόμεθ, Φαμπιάνο / Μμαέ, Μεντόγιεβιτς, Ντανίλο

Αρχική ενδεκάδα: Βοζίνια, Τεϊσέιρα, Μεντόγεβιτς, Πάντιτς, Σάντος, Ζντραβκόβσκι (79′ Παπαφώτης), Αντάμοβιτς (86′ Μπάμπιτς), Ριέρα, Ντανίλο, Τόρες (73′ Α.Γεωργίου), Μαέ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *