Έρχεται το εμβόlion!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lions-Radio, η Κίτρινη Γραμμή είναι έτοιμη να προσφέρει τη νέα μεγάλη της επιτυχία στην Κυπριακή κοινωνία.

Πρόκειται, για ένα καινούργιο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, για το οποίο γίνονται εδώ και μήνες μυστικές δοκιμές σε κρυφό εργαστήριο της περιοχής Εναερίου. Μόλις την περασμένη βδομάδα, ειδικός επιστήμονας κατάφερε να βγάλει από τη χύτρα το απαραίτητο κίτρινο υγρό που με την κατάλληλη επεξεργασία μετατρέπεται στο νέο θαυματουργό εμβόλιο. Σύμφωνα με όσα πληροφορείτε η ιστοσελίδα μας, το νέο αυτό σκεύασμα θα είναι κατά 99.3% αποτελεσματικό ενάντια στο νέο κορωνοϊο.

Η ονομασία του θα είναι άκρως συμβολική. Λόγω της Κίτρινης Γραμμής, της ΑΕΛ αλλά και λόγω της υψηλής προστασίας που ουσιαστικά θα καθιστά λιοντάρι απέναντι στον ιό, αποφασίστηκε όπως ονομαστεί “εμβόlion“.

Επιπλέον, όπως πληροφορείτε η ιστοσελίδα μας, δεν προκαλούνται κάποιες ιδιαίτερες παρενέργειες παρά μόνο μερικοί ζΑΕΛισμοί. Με την χορήγηση του εμβοlion σε όλη την οικογένεια της ΑΕΛ, είναι προφανές ότι θα πετύχουμε και την λεγόμενη ανοσία της αγέλης.

Η ιστοσελίδα μας απέσπασε δηλώσεις από τον επικεφαλής ερευνητή του προγράμματος που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος, ο οποίος ήταν λακωνικός και δήλωσε μόνο το εξής. “Εν που το καλόν, εδοκιμασαμέν το”

Το εμβόlion αναμένεται να δωθεί σύντομα στην αγορά και προτεραιότητα θα έχουν οι κατόχοι εισιτηρίου διαρκείας καθώς και οι ποδοσφαριστές της ομάδα μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *