Α.Σοφοκλέους κατά Λαγιέκ: «Να πάει σπίτι του».

Παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα έκανε ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους, μιλώντας στο πλαίσιο της παράδοσης των χριστουγεννιάτικων πακέτων από την «Κίτρινη γραμμή».

«Η ΑΕΛ είναι ομάδα που πάντα διεκδικεί τίτλους, είναι η μοίρα μιας μεγάλης ομάδας και αυτό μας αρέσει να κάνουμε. Δεν κάνουμε τα ανοίγματα και τις τρέλες που κάνουν άλλοι».

«Δεν μπορεί κανένας να μας περιορίσει τις δυνατότητες μας. Όποιοσδήποτε θα σταθεί εμπόδιο, εμείς θέλουμε να διακδικήσουμε αξιοκρατικά ότι δικαιούμαστε. Ήταν ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να έρθει σε οποιοδήποτε ματς. Τον αγώνα τον χάσαμε μόνοι μας με τις ευκαιρίες που απωλέσαμε όμως δεν μπορεί κανένας να επεμβαίνει στην εξέλιξη ενός αγώνα και να οδηγείται σε ένα αποτέλεσμα το οποίο ήταν άδικο».

«Για να είναι κάποιος διαιτητής VAR πρέπει να είναι και ικανός διαιτητής στο γήπεδο. Να έχει αντίληψη και ικανότητες για να καταλαβαίνει τι γίνεται στο γήπεδο. Οι ίδιοι που στο γήπεδο έδειξαν ότι είναι ανάξιοι, πως είναι δυνατόν να μπουν στο VAR και να είναι άξιοι; Αυτό είναι θέμα της ομοσπονδίας».

«Εμείς σήμερα είμαστε εδώ για να δείξουμε σε όλους και εσάς τους δημοσιογράφους ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο κόντρες και αλληλοσκοτωμοί, στημένα και ότιδήποτε άλλο αλλά βοηθούμε την κοινωνία».

«Αυτό που πρέπει να κάνει η ΚΟΠ είναι να στείλει στο σπίτι του το Λαγιέκ και να βρει κάποιον άλλο να κάνει σωστά τη δουλειά. Φέτος οι διαιτητές μπορεί και να παίρνουν 3-4 χιλιάδες την εβδομάδ αόπως έγιναν τα πράγματα. Δεν μπορεί να είναι ο Λαγιέκ στη Γαλλία να πίνει τα κρασιά του και να ελέγχει, πρέπει να είναι εδώ να βλέπει τι γίνεται. Θα τα κάνει από το Skype;»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *