”Αν δεν μπορούν να είναι σωστοί και τίμιοι να απομακρυνθούν”

Ανακοίνωση Ομίλου Παλαιμάχων ΑΕΛ (20/12/2020)
«Κατά γενική ομολογία, η ομάδα μας προσφέρει θέαμα και η θέση στην οποία βρίσκεται, αποδεικνύει την πολύ καλή αγωνιστική της κατάσταση. Και με τη Νέα Σαλαμίνα, αν και με παίκτη λιγότερο, ενθουσίασε με την απόδοση της. Η ισοπαλία μας αδικεί, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Αυτό που ενόχλησε όλους – και δεν δεχόμαστε – ήταν προχειρότητα με την οποία αντιμετώπισε η διαιτησία και το VAR την ομάδα μας.
Αν δεν είναι έτοιμοι οι διαιτητές και οι «μάστορες» του VAR, να το δηλώσουν ξεκάθαρα. Οι πειραματισμοί και η ανευθυνότητα δεν χωράνε πλέον στο ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει περίοδος χάριτος για κανένα. Αν δεν είναι σωστά εκπαιδευμένοι να το σταματήσουν άμεσα και να το επαναφέρουν όταν είναι έτοιμοι.
Είναι αδιανόητο να υπάρχουν πέντε κάμερες και πάλι να κάνουν λάθη. Κρίμα και πάλι κρίμα. Η ΑΕΛ όμως θα είναι εκεί καρφί στα μάτια όλων, ειδικά τώρα που φαίνεται πως σε κάποιους δεν αρέσει η πορεία της. Το ξαναλέμε όμως, αν δεν μπορούν κάποιοι να είναι σωστοί και τίμιοι, να σταματήσουν να παίζουν με την νοημοσύνη μας. Ας απομακρυνθούν. Όσο δεν για την ομάδα μας, ας μην απογοητεύεται κανείς. Δεν σταματάμε. Τώρα πεισμώνουμε περισσότερο. Έχουμε εμπιστοσύνη στην καλύτερη ομάδα και την απολαμβάνουμε».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *