Κάποτε σας τα λέγαμε…

Κάποτε σας τα λέγαμε, μα δεν ακούγατε.

Κάποτε σας τα λέγαμε, μα θέλατε να κλείσετε τα αυτιά σας. Κάποιοι απο εσάς τους υποστηρίζατε κι από πάνω. Κάποιοι από εσάς μας είπατε και αλήτες και τρομοκράτες, αλλά ο μόνος τρομοκράτης είναι το ίδιο το κράτος.

Κάποτε σας τα λέγαμε και επιμέναμε, πως την βία την προκαλεί η ίδια η αστυνομία. Εμείς το λέγαμε στο γήπεδο, αλλά χαβά σας.

Νεκρός νεαρός 25 χρονών στην Αλβανία από πυρά μπάτσου. Παραδείγματα σαν κι αυτό πολλά.

Στις 6 του Δεκέβρη στην Αθήνα, το μνημείο του Αλέξη Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε την ίδια μέρα το 2008 να φυλάγετε από τους ίδιους τους δολοφόνους χωρίς να μπορεί να πάει κοντά κανείς. Τα λουλούδια που έβαζαν οι πολίτες τα πατούσαν οι μπάτσοι.

Ψες είδατε ποιοι άρχισαν τα επεισόδια και ποιοι προκαλούσαν. Δεν θα σας παραθέσουμε κανένα βίντεο. Υπάρχουν πολλά στα social media να δείτε και από μόνοι σας.

Γράφουν τον κόσμο καθημερινά για το ότιδήποτε.

Σας τα λέγαμε, μας έτρωε το δίκαιο πως κυβέρνηση και μπάτσοι μας τρώνε την σάρκα όμως κανείς δεν μας άκουγε, ώσπου μας έφεραν και την Κάρτα Οπαδού σαν γλυκό στο τέλος.

Όταν μας χτυπούσαν με κάθε αφοφμή, δεν φώναξε κανείς σας. Τώρα που θα έρθουν για εσένα, ποίος θα φωνάξει;

Υ.γ.: Για να εξηγουμαστε, δεν είμαστε υπέρ των ψεκασμενων και γενικά όσων αναφέρουν ασυναρτησίες για πράγματα που δεν γνωρίζουν ή νομίζουν ότι γνωρίζουν επειδή διάβασαν 3-4 κείμενα στο διαδίκτυο. Ούτε θα τους πούμε καλά να τους κάνουν οπως οι ίδιοι ελεαν για μας αποχαυνωμένοι στον καναπέ όταν τα ένστολα κτήνη κτυπούσαν παιδιά και απροστάτευτο κόσμο αναίτια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *