Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 27/11/20

Αρχικά, θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα μας για τις τελευταίες εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα που κάνουν χαρούμενο τον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ. Η σούμα όμως θα γίνει στο τέλος της χρονιάς για αυτό όλοι ζητούμε η καλή δουλειά που γίνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα να συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο και σοβαρότητα.

Συνεχίζοντας, δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε τη στήριξη μας στον προπονητή μας για το συμβάν προχθές στο γήπεδο όπου μερικοί θρασύδειλοι αυλικοί της διοίκησης της κούλας για ακόμα μια φορά τα τελευταία χρόνια προκαλούν με ρατσιστικές βρισιές και ιαχές τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας, βγάζοντας κόμπλεξ για την οπαδική τους ανυπαρξία. Είναι διαχρονικά αποδεδειγμένο εξάλλου πως όποιος έρθει στο γήπεδο τους το μετατρέπει από το πρώτο δευτερόλεπτο σε δική του έδρα, κάνοντας τους να νιώθουν ξένοι στο ίδιο τους το «σπίτι», για αυτό και κρύβονται πίσω από διάφορες μεθόδους όπως η «ταυτοποίηση» και η υποστήριξη στον αθλητικό τρομονόμο, παριστάνοντας τους ψευτόμαγκες με ξένες πλάτες.

Καταληκτικά, θέλουμε να σχολιάσουμε ξανά τον νόμο ιωνά, αυτόν που άδειασε τα γήπεδα και οδηγεί τον κυπριακό αθλητισμό στον μαρασμό . Ένα τρομονόμο όχι μόνο για τα όσα προβλέπει, αλλά και για τον τρόπο που επιλεκτικά χρησιμοποιείται. Σε άλλους, πολλές φορές και αθώους, πέφτει και τους ποδοπατεί με το παραμικρό και άλλους τους αφήνει να κάνουν τα δικά τους, μάλλον για την υποστήριξη που του παρείχαν για να ψηφιστεί.

Για ακόμα μια φορά φαίνεται ότι ο τρομονόμος είναι ανεφάρμοστος και κάποιος μπορεί να το διαπιστώσει μελετώντας τις αποφάσεις των δικαστικών επιτροπών των ομοσπονδιών και ταυτόχρονα τις πρόνοιες του νόμου, για αυτό μιας και τα αθλήματα βρίσκονται με την πλάτη στο τοίχο είναι καιρός να ξανά ανοίξει το θέμα, θέτοντας την πλήρη αλλαγή του νόμου και την επιστροφή του κόσμου στη φυσική του θέση στην μετά κορονοϊου εποχή.

ΥΓ. Δεν θα γίνεις οπαδός ποτέ…

ΥΓ2. Ντούσαν αλήτη τους έκλεισες το σπίτι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *