Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Αθηνών [21/11/20]

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά την κρισιμότητα των στιγμών και πριν ξεκινήσουμε να γράφουμε για τα δικά μας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και παράλληλα να ευχηθούμε καλή δύναμη και κουράγιο σε αυτούς που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης με την πανδημία.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές δίνουν ασταμάτητες μάχες, πολλές φορές κάνοντας μέρες να δούνε τα αγαπημένα τους πρόσωπα και πάνω απ’ όλα θέτοντας την δική τους υγεία σε κίνδυνο. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την φάση είναι να τους ευχαριστήσουμε και να ακούσουμε προσεκτικά τις οδηγίες τους. Ένα ‘’ευχαριστώ’’ αξίζουν επίσης οι υπάλληλοι των σούπερ μάρκετ , οι διανομείς (courier&delivery) και γενικά όσοι εργάζονται ασταμάτητα, όντας και εκτεθειμένοι στον ιό.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε για ακόμη μια φορά να καλέσουμε τον τεράστιο λαό της Α.Ε.Λ να συνεχίζει να στηρίζει το εγχείρημα «Κίτρινη Γραμμή Βοήθειας και Αλληλεγγύης». Η δουλειά που γίνεται είναι αξιέπαινη και απολύτως αναγκαία αυτή την δύσκολη εποχή και η στήριξη από όλους εμάς απαραίτητη.

Μέσα σ’ αυτό το χαμό, η ζωή συνεχίζεται. Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο, λόγω των αγώνων της εθνικής των μάνατζερ και της οικογενειοκρατίας, η Α.Ε.Λ μας επιστρέφει. Οι ποδοσφαιριστές μας στον αγώνα που ακολουθεί καλούνται να αφήσουν πίσω το τελευταίο κακό αποτέλεσμα και να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο

Πιστεύουμε στις δυνατότητες των παικτών και στις ικανότητες του προπονητή. Είμαστε σίγουροι πως την Κυριακή, τον κύκλο με τα τρία γράμματα θα φοράνε ΜΑΓΚΕΣ, ψυχωμένοι που θα παλεύουν για την νίκη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ΑΘΗΝΩΝ 1996

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *