”Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε” αναλυτικά οι δηλώσεις Κέρκεζ

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ντούσαν Κέρκεζ μετά το τέλος του αγώνα με τη νεα Σαλαμίνα:

Αναλυτικά:

”Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου για τη σημερινή νίκη, έδωσαν όσα μπορούσαν και πρέπει να ξέρετε ότι είναι δύσκολο να παίξεις μπάλα μετά από τόσους μήνες.  Σήμερα, ήταν πολύ δύσκολο και για τις δυο ομάδες. Μπράβο τους γιατί από την αρχή, ειδικά το πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλή. 

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, κάνουμε πολλές φάσεις αλλά πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να σκοράρουμε να τελειώνουμε το παιχνίδι.  Γνωρίζαμε ότι έχουμε απέναντι μας ένα καλό αντίπαλο, με το δικό του στυλ, με δυο πολύ δυνατούς Ντανίλο και Βάγκνερ.  Το δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα, είχαμε άλλο πλάνο, δώσαμε περισσότερο μπάλα στη Σαλαμίνα.

Πολύ σημαντικό ότι οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν μέσα, έδωσαν πολλά.  Συγχαρητήρια στον Χάρη και Μηνά που είναι στη λίστα της Εθνικής ομάδας.  

Για μένα σήμερα είναι σημαντικό που βλέπουμε τον κόσμο να επιστρέφει πίσω και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βοήθησε να κερδίσουμε το παιχνίδι.  Μπράβο στη διοίκηση και στους υπαλλήλους, στον πρόεδρο, έκαναν πολλά για να φέρουν πίσω τον κόσμο το καλοκαίρι.  Θέλουμε κόσμο διπλα μας να μας βοηθήσει.  

Εγώ το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τα πάντα και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε.  Τώρα έχουμε την διακοπή.  Καλή συνέχεια στη Σαλαμίνα, ξανά ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν δίπλα μας”.

Μετά από ερώτηση δημοσιογράφου είπε:

”Τρίτη χρονιά που δουλεύουμε μαζί, έχουμε πολλούς παίκτες που ήταν στην ομάδα.  Αλάξαμε κάποια πράγματα, θέλουμε να ειμαστε πιο απαιτητικοί, να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες.  Έχουμε ακόμα έξω ποδοσφαιριστές που έμειναν έξω και είναι σημαντικοί.  Γκαζαριάν, Ντανίλο.  Έχουμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν στο πλάνο που θέλουμε και σιγά σιγά θα γίνουμε καλύτεροι”.

Όσο αφορά τις μεταγγραφές είπε πως ολοκληρώσαμε, αν έρθει κάτι και πουλήσουμε ένα ποδοσφαιριστή για το καλό της ομάδας και να φέρουμε κάποιο άλλο αλλά συνεχίζουμε δυνατά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *